"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שוחרר לביתו המתיישב מפונדוק שנורה על ידי שוטר
שבועות ספורים לאחר התקרית החמורה בשומרון בעקבותיה נעצר הצעיר הפצוע, ארגון "חוננו" עתר לבית המשפט והורה על שחרורו המיידי • לאחר הדרישה - הוא שוחרר לביתו • עו"ד רום מסר: "רק מי שמנסה למלט מן הדין שוטר שכמעט רצח ארבעה נערים מסוגל להתנהל כך"
מחאות בירושלים בעקבות ירי השוטר במתיישבים בפונדוק. צילום: אורן בן חקון

שוחרר לביתו המתיישב מפונדוק שנורה על ידי שוטר

שבועות ספורים לאחר התקרית החמורה בשומרון בעקבותיה נעצר הצעיר הפצוע, ארגון "חוננו" עתר לבית המשפט והורה על שחרורו המיידי • לאחר הדרישה - הוא שוחרר לביתו • עו"ד רום מסר: "רק מי שמנסה למלט מן הדין שוטר שכמעט רצח ארבעה נערים מסוגל להתנהל כך"

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שוטרים מימ"ר ש"י עצרו הבוקר (ראשון) בביתו את אחד מהמתיישבים אשרנפגע מירי השוטר בסמוך לרמת גלעד בשומרון לפני כחודש וחצי. הפצוע מתאושש בימים אלו בביתו מניתוח מורכב בראש, לאחר שנפגע מכדור בלסתו מנשקו של השוטר. ארגון חוננו עתר לבית המשפט היום, והורה על שחרור המתיישב. בשעה האחרונה ובעקבות הדרישה - הוא שוחרר לביתו.

מחאות בירושלים בעקבות ירי השוטר במתיישבים בפונדוק, צילום: אורן בן חקון

לטענת ארגון חוננו, הפצוע עם לסת נעולה וקושי בדיבור, ומצבו הרפואי דורש מטפל צמוד לכל אורך שעות היממה מחשש לחנק. עו"ד נתי רום דרש מהמשטרה לשחררו ובוחן כעת הגשה של ערר דחוף לבית המשפט כנגד המעצר.

הארגון, פנה באופן לבית משפט השלום בירושלים בבקשה כי יורה על שחרורו ממעצר, שנפגע מכדור בראש מירי השוטר בשומרון לאחר שנעצר הבוקר בידי שוטרי ימ"ר ש"י. המתיישב פצוע ומתאושש מניתוח מורכב בראשו. עו"ד נתי רום מחוננו : "לא ניתן להצדיק את המעצר הבהול, הדרמטי והפוגעני. מעצרו שערורייתי ומסכן את חייו".

המתיישב שנפגע מכדור בראש מירי השוטר בשומרון ונעצר הבוקר בידי שוטרי ימ"ר ש"י שוחרר לביתו. עו"ד נתי רום מארגון חוננו המייצג את המתיישב מסר: "התנהלות המשטרה ומח"ש ראויות לכל גינוי. רק מי שמנסה למלט מן הדין שוטר שכמעט רצח ארבעה נערים מסוגל להתנהל כך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...