שר הביטחון כ"ץ: בקרוב נאפשר לדרוזים מסוריה לעבוד ברמת הגולן
הממשלה ממשיכה בניסיון לחזק את הקשר עם העדה הדרוזית מהצד השני של הגבול • כ"ץ: "נמשיך לחזק את העדה בישראל ואת אחיהם שמעבר לגבול"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
ממשלת ישראל ממשיכה בניסיון לחזק את הקשר עם הדרוזים שנמצאים מהצד השני של הגבול הסורי. שר הביטחון, ישראל כ"ץ, הודיע אחר הצהריים: "בקרוב נאפשר לפועלים דרוזים מסוריה להגיע לעבודה ביישובי רמת הגולן בישראל".
כ"ץ הוסיף: "הממשלה מאשרת כעת תוכנית סיוע חסרת תקדים לעדה הדרוזית והצ'רקסית בישראל אותה מובילים ראש הממשלה נתניהו ושר האוצר. כשר הביטחון אני מצדיע להם על נאמנותם וגבורתם, ועל תרומתם לביטחון ישראל בזמנים קשים ומכריעים - נמשיך לחזק אותם ונגן גם על אחיהם בסוריה מול כל איום".
דבריו של כץ מגיעים יממה לאחרשצה"ל חשף פעילות של כוחותיו בתוך שטח סוריה, שם אותרו אמצעי לחימה ונערכו סריקות באיזור.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
