"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו שוקל: העברת טקס חילופי הרמטכ"ל ל"בור" בקריה
לאור המלחמה והנסיבות המבצעיות, הטקס הפעם יתקיים במתכונת צנועה יותר שמתכונתה טרם נקבעה • מדובר בהחלטת משרד ראש הממשלה האחראי על הטקס, ונכון לרגע זה טרם נקבעה תשובה בנושא
ראש הממשלה נתניהו והרמטכ"ל הלוי בבור בקריה. צילום: מעיין טואף / לע״מ
פרסום ראשון

נתניהו שוקל: העברת טקס חילופי הרמטכ"ל ל"בור" בקריה

לאור המלחמה והנסיבות המבצעיות, הטקס הפעם יתקיים במתכונת צנועה יותר שמתכונתה טרם נקבעה • מדובר בהחלטת משרד ראש הממשלה האחראי על הטקס, ונכון לרגע זה טרם נקבעה תשובה בנושא

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, שוקל לקיים את טקס הענקת הדרגות לרמטכ"ל הבא ב'בור' בקרייה במקום במשרד ראש הממשלה, בהתאם למסורת. כך נודע ל"ישראל היום". בצה"ל ציינו כי מדובר בהחלטת משרד ראש הממשלה האחראי על הטקס, ונכון לרגע זה טרם התקבלה החלטה.

טקס שיתקיים במתכונת צנועה יותר. הקריה (ארכיון), צילום: גדעון מרקוביץ'

כפי שפורסם כבר ב"ישראל היום", לאור המלחמה והנסיבות המבצעיות, טקס חילופי הרמטכ"ל הפעם יתקיים במתכונת צנועה יותר שמתכונתה טרם נקבעה. בדרך כלל, יום חילופי הרמטכ"ל הוא יום רווי בטקסים חגיגיים, שתחילתו בטקס הענקת דרגות חגיגי במשרד ראש הממשלה בירושלים, ולאחר מכן, שורה של טקסים חגיגיים בבסיס הקרייה בתל-אביב.

שר הביטחון כ"ץ בהערכת מצב ביטחונית עם הרמטכ"ל הלוי והרמטכ"ל המיועד, אלוף (מיל') אייל זמיר, צילום: דובר צה"ל

הטקס המרכזי נערך בדרך כלל למרגלות בניין מטכ"ל, וכולל מסדר חגיגי, תזמורת צה"ל ובימת אורחים מכובדים. הרמטכ"ל היוצא בדרך כלל צועד מרחבת המסדרים שבבניין לעבר אחד משערי היציאה של הקרייה, כשבצידי הדרך עומדים חיילים ומנופפים לו לשלום.

הפעם, כידוע, לאור המלחמה ונוכח העובדה שהרמטכ"ל היוצא רא"ל הרצי הלוי מסיים את תפקידו בנסיבות פחות משמחות - לאחר שלקח אחריות על האסון הגדול ביותר שאירע למדינת ישראל ב-7 באוקטובר, במשמרת שלו - במערכת הביטחון מתכננים לצמצם משמעותית את מפלס החגיגיות של היום. הרמטכ"ל הנכנס, אלוף (בקרוב רב-אלוף) אייל זמיר, ייכנס לתפקידו בחרדת קודש, על רקע האסון הכבד, כשמטרתו היא שיקום הצבא והכנתו לאתגרים הבאים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...