"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הגרי עדכן את ירדן ביבס: השרידים שנמסרו אינם של שירי – מדובר בגופה אנונימית

הודעת צה"ל על זיהוי בניו של ירדן, אריאל וכפיר, תואמה עימו • הגרי אמר לאחר העדכון: "אין מילים שיכולות להכיל את גודל האובדן"

,עודכן
0השמעה
ירדן ביבס עם אשתו שירי והילדים.. צילום: ללא

תא”ל דניאל הגרי, דובר צה”ל, הגיע אמש (חמישי) למשפחת ביבס בכפר המכביה על מנת לעדכן את ירדן ביבס, אב המשפחה ששב בעצמו משבי חמאס, בפרטים הקשים ביותר ולתאם עמו את נוסח ההודעה לציבור. הפגישה הייתה טעונה ורוויית כאב, כשמול ירדן ובני משפחתו הוצגו הממצאים מהליך הזיהוי והמודיעין שנאסף. “אין מילים שיכולות להכיל את גודל הכאב והאובדן,” אמר הגרי לאחר העדכון.

במוקד הפגישה עמד גורלה של שירי ביבס. בצה”ל הדגישו כי קיים חשש כבד מאוד לחייה, הנשען על מידע מודיעיני מוצק. במהלך הפעימה לשחרור החטופים שנערכה אתמול נמסרה לידי ישראל גופת אישה, אך לאחר תהליך זיהוי קפדני שבוצע במכון הלאומי לרפואה משפטית, התברר כי אינה של שירי. הגופה נבדקה מספר פעמים, תוך הצלבות דנ”א רבות ובדיקות מדוקדקות – אך לא נמצאה התאמה לשירי או לאף אחד מהחטופים האחרים. גם פרטי הלבוש שנמצאו עליה לא תאמו לאיש מהנעדרים. בצה”ל קבעו כי מדובר בגופה אנונימית והבהירו: “חמאס הפר את ההסכם ואנחנו דורשים את החזרתה של שירי.”

הממצאים המודיעיניים שעליהם נשען החשש הכבד לחייה של שירי מצביעים על מצב מדאיג במיוחד. בצה”ל מתייחסים לנושא ברצינות מרבית וממשיכים במאמצים לאיתורה והשבתה.

בעבר נמסר כי ארגון “אדוני השממה”, המזוהה עם אידיאולוגיה ג’יהאדיסטית סלפית, עמד מאחורי חטיפת בני משפחת ביבס והחזקתם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר