"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סיוע נפשי, רפואי וכלכלי לכל החיים: צה"ל השלים את ההיערכות לקליטת החטופים
במרכז התוכנית עומדת יחידת "דרור" שתוקם באגף השיקום, אשר תספק מעטפת תמיכה מקיפה לשבים ולמשפחותיהם • התוכנית כוללת הכרה אוטומטית בנכות של 50%, וסיוע נרחב בתחומים רפואיים, נפשיים וכלכליים 7צה"ל הקים נקודות קליטה ראשוניות, והשבים יזכו לטיפול מיידי עם חזרתם ארצה

Loading...

צה"ל השלים את היערכותו לקליטת החטופים השבים ארצה מרצועת עזה // דובר צה"ל

סיוע נפשי, רפואי וכלכלי לכל החיים: צה"ל השלים את ההיערכות לקליטת החטופים

במרכז התוכנית עומדת יחידת "דרור" שתוקם באגף השיקום, אשר תספק מעטפת תמיכה מקיפה לשבים ולמשפחותיהם • התוכנית כוללת הכרה אוטומטית בנכות של 50%, וסיוע נרחב בתחומים רפואיים, נפשיים וכלכליים 7צה"ל הקים נקודות קליטה ראשוניות, והשבים יזכו לטיפול מיידי עם חזרתם ארצה

לילך שובלאבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צה"ל ומשרד הביטחון השלימו אתמול (שבת) את היערכותם לקליטת החטופים הצפויים לשוב בקרוב לישראל במסגרת העסקה המתגבשת. במוקד ההיערכות עומדת הקמת יחידת "דרור" באגף השיקום של משרד הביטחון, שתספק מעטפת תמיכה כוללנית לפדויי השבי ומשפחותיהם.

מתחם לקליטת החטופים שישובו מהשבי בעזה, צילום: דוברות צה"ל

על פי ההודעה שפורסמה היום (שבת), היחידה החדשה תורכב מעובדים סוציאליים ומטפלים המתמחים בטיפול בנפגעי טראומה, אשר צברו ניסיון בליווי פדויי שבי ששוחררו במהלך השנה האחרונה. כל אחד מהשבים יקבל ליווי אישי מעובד סוציאלי ייעודי שילווה אותו לאורך כל חייו.

צה"ל השלים את היערכותו לקליטת החטופים השבים ארצה מרצועת עזה, צילום: דובר צה"ל

במסגרת התוכנית, החטופים ששבו יישארו בשירות במשך שלושה חודשים נוספים, במהלכם יקבלו את כלל המענים בתיאום עם אגף השיקום. באופן חסר תקדים, הוחלט כי כל פדויי השבי יוכרו אוטומטית כבעלי דרגת נכות של 50% בגין פוסט טראומה, ללא צורך בוועדה רפואית.

צה"ל השלים את היערכותו לקליטת החטופים השבים ארצה מרצועת עזה, צילום: דובר צה"ל

צה"ל מצדו הקים נקודות קליטה ראשוניות בהן יקבלו השבים טיפול רפואי ראשוני וליווי אישי, בטרם יועברו לבתי החולים למפגש עם בני משפחותיהם. המערכת שהוקמה תספק מגוון רחב של שירותים, כולל טיפולים נפשיים במגוון שיטות, טיפולים רפואיים, שיקום תעסוקתי, תמיכה כלכלית חודשית קבועה, סיוע ברכישת דירה ופתרונות ניידות.

בתוך כך, מאות שוטרים, מתנדבים ולוחמים ייקחו חלק במשימות אבטחה, ליווי ושמירה על הסדר הציבורי ויהיו פרוסים במוקדים ובאתרים השונים, בהתאם למתווה העסקה.

הכוחות ערוכים ומוכנים לכל תרחיש, בכלל הגזרות ובהתאם להערכות מצב, שקוימו ויקוימו מעת לעת, זאת לצד שמירה על בטחונם של החטופים ומשפחותיהם בכל רחבי הארץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...