"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החשש מפני חזית מזרחית: משרד הביטחון החל בביצוע תכנון להקמת מכשול ביטחוני בגבול

שר הביטחון ישראל כץ הזהיר אמש כי "אנחנו רואים מאמץ איראני בלתי פוסק וממוסד להקים חזית מזרחית נגד מדינת ישראל" • עבודות התכנון בהיקף של עשרות מיליוני ש"ח יכללו התוויה ראשונית של חתך המכשול המתוכנן, לרבות אמצעי איסוף ותקשוב, מיפוי מטרדים סביבתיים, מדידות, סקרי קרקע וסקרים הידרולוגים

,עודכן
0השמעה
גבול ישראל־ירדן. צילום: יהושע יוסף

משרד הביטחון החל בביצוע תכנון הנדסי מפורט להקמת מכשול ביטחוני בגבול המזרחי, בהנחיית שר הביטחון ישראל כץ. אמש (שני) הזהיר כץ מפני חזית מזרחית איראנית: "אנחנו רואים מאמץ איראני בלתי פוסק וממוסד להקים חזית מזרחית נגד מדינת ישראל, נצטרך לעשות טיפול שורש בחלק מהמקומות כדי למנוע את הפיכת יהודה ושומרון ואת מחנות הפליטים למודל של עזה".

ישראל כץ ,צילום: יונתן זינדל/פלאש90

עבודות התכנון בהיקף של עשרות מיליוני ש"ח יכללו התוויה ראשונית של חתך המכשול המתוכנן, לרבות אמצעי איסוף ותקשוב, מיפוי מטרדים סביבתיים, מדידות, סקרי קרקע וסקרים הידרולוגים.

מנכ"ל משרד הביטחון, אלוף (מיל') אייל זמיר, הטיל את משימת התכנון על מנהלת גבולות ותפר, בראשות תא"ל ערן אופיר ועל אגף ההנדסה והבינוי, שיפעלו בתאום עם צה"ל. העבודות צפויות להימשך מספר חודשים והן נועדו לקדם את מוכנות מערכת הביטחון להקמת מכשול בגבול עם ירדן, בהתאם להחלטות הדרג המדיני בנושא.

חפירת התעלה בערבה,צילום: דובר צה"ל

בחודש ספטמברפרסמנו כאן ב"ישראל היום"כי צה"ל האיץ את ביצוע התוכנית לחפירת תעלה באזור מקטע הערבה הצפונית והדרומית התעלה אמורה למנוע חדירת כלי רכב מירדן לישראל, כפי שהתרחש בטבח בשבעה באוקטובר בעוטף עזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר