"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח ראשוני: פיגוע דריסה סמוך למעבר חשמונאים, 2 נפצעו באורח קל

דובר צה"ל עדכן כי התקבל דיווח ראשוני על פיגוע דריסה סמוך לדיר קדיס שליד מודיעין עילית • מפרטים ראשונים עולה כי רכב פלשתיני דרס שני בני אדם סמוך לדיר קדיס

,עודכן
0השמעה
מעבר חשמונאים (ארכיון). צילום: גדעון מרקוביץ

דיווח ראשוני:חשד לניסיון דריסה בצומת דיר קדיס על כביש 446 סמוך למעבר חשמונאים ליד מודיעין עילית. במקום שני נפגעים. מפרטים ראשונים עולה כי רכב פלשתיני דרס את השניים סמוך לדיר קדיס.

דובר צה״ל מסר כי "התקבל דיווח על פיגוע דריסה סמוך לדיר קדיס שבחטיבת אפרים, פרטים נוספים בהמשך". הצלה יו"ש ללא גבולות מסרו כי "כביש 446 סמוך לדיר קדיס פיגוע דריסה דווח על שני ישראלים פצועים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר