"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לאחר חיסולו של פעיל חמאס בטולכרם: כוחות הביטחון חיסלו חוליית מחבלים במרחב
צה"ל, מג"ב ושב"כ פעלו במבצע לילי בגזרת מנשה לסיכול התארגנויות טרור • במהלך המבצע, כלי טיס תקף חוליית מחבלים חמושים שפתחה באש על הכוחות • ימ"מ חיסלו את פעיל החמאס חסאם מלאח, מחבל שהיה מעורב בתכנון פיגועים מיידיים
פעילות כוחות צה"ל ביו"ש. צילום: דובר צה"ל

לאחר חיסולו של פעיל חמאס בטולכרם: כוחות הביטחון חיסלו חוליית מחבלים במרחב

צה"ל, מג"ב ושב"כ פעלו במבצע לילי בגזרת מנשה לסיכול התארגנויות טרור • במהלך המבצע, כלי טיס תקף חוליית מחבלים חמושים שפתחה באש על הכוחות • ימ"מ חיסלו את פעיל החמאס חסאם מלאח, מחבל שהיה מעורב בתכנון פיגועים מיידיים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כוחות הביטחון פעלו הלילה (חמישי) במבצע רחב היקף לסיכול תשתיות טרור במחנה הפליטים נור א-שמס שבגזרת מנשה.

דיווחים על תקיפת מחבלים בנור א-שמס

במהלך הפעילות, כלי טיס תקף מהאוויר חוליית מחבלים חמושה שפתחה באש על כוחותינו בשטח. המבצע החל זמן קצר לאחר חיסולו של חסאם מלאח, פעיל מרכזי בתשתית הטרור של חמאס שתכנן לבצע פיגועים בטווח הזמן המיידי.

המחבל שחוסל בטולכרם, חוסאם אל-מלאח,צילום: רשתות ערביות

הפעילות הצבאית בגזרה מתבצעת במקביל לפעולות חטיבת מנשה לסיכול התרעות טרור. לוחמי ימ"מ ושב"כ נכנסו לטולכרם, שם חיסלו את המחבל לאחר שביצעו מעקב ממוקד. המחבל, חסאם מלאח, אשר היה מעורב בתכנון פיגועים באזור, חוסל לאחר ששני ראשי החולייה הקודמים סוכלו בחודש האחרון.

כוחות צה''ל מלווים בדחפורים צבאיים, (ארכיון)מסתערים על העיר טול-כרם,צילום: רשתות ערביות

במהלך חודשי הקיץ, כוחות הביטחון התמודדו עם מספר התארגנויות דומות במסגרת מבצע "מחנות קיץ", במסגרתו חוסלו עשרות מחבלים ונתקפו תשתיות טרור משמעותיות, כולל מתקפה על 14 מחבלים בטולכרם.

מתחילת המלחמה, חוסלו מעל 350 מחבלים במרחב גזרת מנשה, ובוצעו למעלה מ-50 מבצעים חטיבתיים בג'נין ובטולכרם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו