מטוסי חיל האוויר פיזרו כרוזים ברחבי עזה נגד סינוואר: "אין מנהרה עמוקה מספיק, תשאל את חסן"
על פי הדיווחים מטוסי חיל האוויר פיזרו את הכרוזים באזור המואסי ובחאן יונס והזהירו מפני הצטרפות תושבי הרצועה לארגון הטרור חמאס • אחד הכרוזים כלל קריקטורה של שעון חול, שבו נראה פרצופו של סינוואר, העומד לזלוג לתחתית יחד עם בכירי חמאס שחוסלו
Your browser doesn’t support HTML5 audio
כלי תקשורת ערביים דיווחו הבוקר (רביעי) כי מטוסי חיל האוויר פיזרו כרוזים ברצועת עזה שכללו איומים כלפי מנהיג חמאס יחיא סינוואר. על פי הדיווחים, הכרוזים פוזרו באזור המואסי ובחאן יונס, והזהירו מפני הצטרפות לארגון הטרור חמאס.
מתיעודים שהופצו ברשתות החברתיות, עולה כי בכרוזים נכתב: "אין מנהרה עמוקה מספיק, הוי סינוואר, תשאל את אדון חסן...". בכך התייחסו כותבי הכרוז לחיסול של מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה, בבונקר תת-קרקעי בדאחייה של ביירות.
נוסף על כך, אחד הכרוזים כלל קריקטורה של שעון חול, שבו נראה פרצופו של סינוואר, העומד לזלוג לתחתית יחד עם בכירי חמאס שחוסלו. בין הבכירים המופיעים שם היו מוחמד דף, מרואן עיסא ואיימן נופל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)