"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בישראל מאשרים: בכיר חיזבאללה עלי כרכי לא חוסל - זהו ההסבר של גורמי הביטחון

על פי ההערכות, סוג החימושים הוביל לתוצאה שונה מהחיסול המוצלח ביום שישי • ההפצצה נגד איברהים עקיל ובכירי כוח רדואן הובילה לנזק גדול, שגרם גם לפגיעה באזרחים • הדבר גם נתן לחיזבאללה תירוץ לירות לעבר מרחבים אזרחיים בישראל

,עודכן
0השמעה
זירות התקיפות בלבנון של בכירי חיזבאללה. צילום: אי.פי.איי

גורמי ביטחון בישראל מאשריםכי בכיר חיזבאללה עלי כרכיאכן לא חוסל בתקיפה אמש בביירות, שיוחסה לישראל.

על פי ההערכות, הסיבה לכך היא סוג החימושים שבהם השתמש חיל האוויר. גורמים ביטחוניים הסבירו ל"ישראל היום" כי ביום שישי, בשעות אחר הצהריים,במהלך חיסולו של איברהים עקיל– גם כן בלב ביירות – השתמש צה"ל בחימושים כבדים מאוד שהפילו את הבניין שבו שהו עקיל ו-15 בכירי כוח רדואן.

זירת תקיפת איברהים עקיל ובכירי כוח רדואן

הבניין התמוטט ואזרחים רבים נפגעו. הדבר נתן גם לחיזבאללה תירוץ לירות לעבר מרחבים אזרחיים בישראל.

הפעם היה ניסיון להשתמש בחימושים אחרים, כדי שלא לפגוע בבלתי מעורבים, אולם כן לנסות ולחסל את כרכי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר