"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"מכאן יצאנו לחסל את צמרת רדואן": 150 מטוסים השתתפו בתקיפת הענק בלבנון
מבצע אווירי אדיר בדרום לבנון • צפו בתיעוד המטוסים שחיסלו את ראשי חיזבאללה, בהם איברהים עקיל ו-15 בכירים נוספים • המרטכ"ל מוקדם יותר: "צה"ל חיסל מעל 600 מחבלים, עשרות מהם משתייכים לצמרת הצבאית של הארגון" • גלנט: "השבוע האחרון היה הקשה ביותר בתולדותיו של חיזבאללה"

תיעודים מתקיפות חיל האוויר בלבנון וברצועת עזה // דובר צה"ל

צפו בתיעוד

"מכאן יצאנו לחסל את צמרת רדואן": 150 מטוסים השתתפו בתקיפת הענק בלבנון

מבצע אווירי אדיר בדרום לבנון • צפו בתיעוד המטוסים שחיסלו את ראשי חיזבאללה, בהם איברהים עקיל ו-15 בכירים נוספים • המרטכ"ל מוקדם יותר: "צה"ל חיסל מעל 600 מחבלים, עשרות מהם משתייכים לצמרת הצבאית של הארגון" • גלנט: "השבוע האחרון היה הקשה ביותר בתולדותיו של חיזבאללה"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

"מהבסיס הזה המריאו מטוסי הקרב שחיסלו את מפקדי כוח רדואן, בראשם את איברהים עקיל"

דובר צה"ל פרסם היום (ראשון) תיעודים ראשונים מהמבצע הנרחב בדרום לבנון, שבו חוסלו מפקדים בכירים בארגון הטרור חיזבאללה, ביניהם ראש כוח רדואן, איברהים עקיל. צפו בדברי מפקד בסיס חצרים, תת- אלוף עמיחי לוין, ו רב-סרן א׳, מפקד סוללת כיפת ברזל בצפון.

המטוסים שתועדו בפעולה נראו מתקיפים מטרות אסטרטגיות של הארגון, כחלק ממאמץ צבאי רחב היקף שממשיך גם בזירות נוספות כמו רצועת עזה ואיו"ש.

מטוסי חיל האוויר לפני תקיפות בלבנון,צילום: דובר צה"ל

בתיעודים שפורסמו מהמטוסים ניתן לראות תקיפות של עמדות חיזבאללה בדרום לבנון וסיוע בהשמדת תשתיות טרור ומשגרים צבאיים עתירי אמל"ח. צה"ל מדווח כי בתקיפות השתתפו יותר מ-150 מטוסי קרב, ושהתקיפה בדרום לבנון התמקדה במוקדים של ארגון חיזבאללה, בהם נמצאו גם מפקדים בכירים נוספים מהשרשרת הפיקודית של כוח רדואן.

מטוסי חיל האוויר לפני תקיפות בלבנון,צילום: דובר צה"ל

התקיפות, שהחלו ביממות האחרונות, הן חלק מהיערכות כוללת של צה"ל במגוון חזיתות. בצה"ל הדגישו כי חיל האוויר ערוך ומוכן לכל תרחיש נוסף, וכי הכוחות ממשיכים לפעול במלוא המרץ גם בזירות נוספות, כולל ברצועת עזה ובאיו"ש, כחלק מהמאבק בטרור באזור.

הרמטכ"ל הרצי הלוי,צילום: דובר צה"ל

"מאז תחילת המלחמה, צה"ל פוגע בחיזבאללה בשיטתיות יום אחרי יום", אמר הלוי. "אנחנו גורעים את היכולות שחיזבאללה בנה במשך עשרות שנים ומרחיקים אותו מקו הגבול המאיים". לדבריו, צה"ל חיסל מעל 600 מחבלים, עשרות מהם משתייכים לצמרת הצבאית של הארגון. "המחיר שחיזבאללה משלם הולך וגדל, והתקיפות שלנו רק ילכו ויתגברו".

שר הביטחון גלנט,צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

השר גלנט: "הגעתי היום לפיקוד הצפון כדי לעמוד מקרוב אחרי הפעולה המשמעותית, המדויקת והאיכותית שצה"ל מנהל כנגד ארגון החיזבאללה. השבוע האחרון היה השבוע הקשה ביותר בתולדותיו של חיזבאללה, ובמיוחד ביממה האחרונה״.


״הפעולה של צה"ל בדאחיה רבת משמעות, רבת חשיבות ורבת עוצמה. יש לנו מטרה - להחזיר את תושבי הצפון אל בתיהם בביטחון וכדי לעשות את זה ננקוט בכל האמצעים הנדרשים״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו