"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח ערבי: ישראל חיסלה בדמשק גורם בכיר בגדודי חיזבאללה בעיראק

מקורות מסרו כי הותקפה חוליה של מחבלים מהמיליציה השיעית ליד נמל התעופה הסורי • על פי הדיווחים, יש לפחות הרוג אחד במקום • המיליציות השיעיות בעיראק הודיעו בימים האחרונים על שיגור כטב"מים לעבר ישראל

,עודכן
0השמעה
מחבלי גדודי חיזבאללה דורכים על דגל ישראל במפגן בעיראק (ארכיון). צילום: רשתות ערביות

ישראל תקפה לפנות בוקר (שישי), רכב בדרך המובילה לנמל התעופה דמשק, כך דווח בכלי תקשורת ערביים. על פי הפרסומים, חוסל בכיר במיליצייה פרו איראנית הפועלת בסוריה. עוד צוין כי יש הרוג ופצוע במקום.

בתקשורת הסעודית עדכנו כי התקיפה כוונה נגד מחבלים שלגדודי חיזבאללהבעיראק, מיליציה שיעית הפועלת בעיקר בעיראק ובסוריה. עוד דווח בערוץ הסעודי אל-חדת' על חיסול של אישיות מגדודי חיזבאללה בעיראק בתקיפה. לפי דיווחים ערביים, הבכיר בגדודי חיזבאללה שחוסל באזור דמשק הוא אדם בשם אבו חיידר.

השני מימין, עטוי צעיף. אבו חיידר שחוסל בדמשק,צילום: רשתות ערביות

גדודי חיזבאללההיא מיליציה פרו-איראנית שאחראית על חלק משיגורי הכטב"מים מעיראק. מדובר בארגון שיעי נפרד מחיזבאללה הלבנוני. על פי דיווחים בסוריה, החיסול התבצע באמצעות כלי טיס בלתי מאויש של צה"ל.

נציין כי שדה התעופה של דמשק שימש בשנים האחרונות לניסיונות של הברחת אמצעי לחימה מתקדמים, מאיראן לסוריה, ומשם לחיזבאללה בלבנון. כמה תקיפות המיוחסות לישראל התרחשו בשדה התעופה בשנים האחרונות והוא נסגר כמה פעמים לטיסות בשל התקיפות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר