"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צה"ל על מסמך הבילד: "הוא לא נכתב ע"י סינוואר, נמצא כבר לפני חמישה חודשים"

בעיתון הגרמני פרסמו את "אסטרטגיית המו"מ" של מנהיג חמאס • אלא בצה"ל טוענים שאותו מסמך נמצא כבר לפני חמישה חודשים ונכתב בכלל על ידי דרגי ביניים • זעם על ההדלפה: "עבירה חמורה"

,עודכן
0השמעה
סינוואר (ארכיון). צילום: אי.אף.פי

"המסמך של סינוואר" - בצה"ל טוענים לעיוות וזועמים:מסמך אסטרטגיית המו"מ שנחשף בעיתון "הבילד" הגרמנינמצא ברצועת עזה כבר לפני חמישה חודשים – ולא נכתב בידי סינוואר כפי שפורסם.

כך עולה מבדיקה שערך הצבא בימים האחרונים. לפי הצבא, מדובר במסמך ישן שנכתב כהמלצה על-ידי דרגי ביניים בחמאס ולא על ידי סינוואר, כפי שדווח.

BREAKING: Hamas strategy revealed!!!

Although absolutely every person with brains, who was following the conflict, already understood it long ago. Anyway, now it's official.

German BILD magazine uncovers a document that was found on Sinwar's computer, dated spring 2024. The…pic.twitter.com/ajPEEQUjJD

— lelemSLP (@lelemSLP)September 6, 2024

החלק העיקרי בדיווח של ה"בילד", לפיו מהמסמך עולה כי חמאס אינו מעוניין בעסקה – לא נכתב במסמך. בצבא מציינים כי לא נעשתה טעות בהפצת המסמך, אך הדלפתו היא "עבירה חמורה" שנועדה להשפיע על הציבור הישראלי.

מדובר צה"ל נמסר: "מבדיקה שנעשתה במהלך סוף השבוע, עולה כי המסמך שפורסם בעיתון ״בילד״ נמצא לפני כחמישה חודשים. המסמך הינו מסמך ישן, שנכתב כהמלצה על ידי דרגי ביניים בחמאס ולא על ידי סינוואר. המידע מהמסמך הצטרף למסמכים זהים נוספים שהיו ברשותנו בעבר, לא היווה מידע מחדש ולאחר בירור, לא נעשתה טעות בהפצתו. המידע בנושא הובא בפני מקבלי ההחלטות מספר פעמים, עוד לפני שאותר המסמך המדובר. הדלפת המסמך מהווה עבירה חמורה והיא תיבדק ותיחקר על ידי הגורמים המוסמכים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר