"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוכלה התארגנות טרור בנגב: שלושה תושבי תל שבע נעצרו

השב"כ והמשטרה חשפו תכנית לפעילות טרור בישראל • כתב אישום חמור הוגש נגד החשודים שהושפעו מתכני דאע"ש וטליבאן

,עודכן
0השמעה
תל שבע. צילום: דודו גרינשפן - ארכיון

שירות הביטחון הכללי ומחוז דרום במשטרה חשפו התארגנות של תושבי הנגב שתכננו לבצע פעילות טרור בישראל. פרקליטות מחוז דרום הגישה היום כתב אישום נגד החשודים.

במהלך חודש יולי נעצרו מספר חשודים, ביניהם שלושה תושבי תל שבע שבנגב: ודיע עטא, עסי (מצעב) אבו עסה ומעאוויה אבו עסה.

החקירה המשותפת של השב"כ והמשטרה העלתה כי ודיע עטא ניסה להניע פעילות טרור בישראל ופעל לגייס נוספים לקידום תכניתו. זאת על רקע הלחימה ברצועת עזה ולאחר שנחשף ברשת לתכני ארגוני הטרור המדינה האסלאמית (דאע"ש) וטליבאן.

הפרות סדר ביישוב הבדואי אום ביטין בנגב (ארכיון),צילום: דוברות המשטרה

במהלך החקירה התגלה כי עסי אבו עסה ומעאוויה אבו עסה הסכימו להצעתו של עטא לבצע פעילות טרור של ג'יהאד בישראל ולהצטייד בנשק לצורך כך. פעילות זו סוכלה על ידי שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל בטרם הספיקו לנקוט בצעדים למימוש תכניתם.

בתום החקירה, היום (חמישי), הגישה פרקליטות מחוז דרום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום חמור כנגד החשודים.

שב"כ ומשטרה מדגישים כי הם רואים בחומרה מעורבות של אזרחים ישראלים בפעילות טרור וימשיכו לפעול לסיכול ולמיצוי מלוא חומרת הדין עם המעורבים בעבירות טרור, המבקשים לפגוע באזרחי ותושבי ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר