"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צה"ל חיסל מג"ד של חמאס שהשתתף במתקפה על העוטף ב-7 באוקטובר
ג'בר עזיז פיקד על גדוד אלפרקאן בארגון הטרור • עזיז לקח חלק משמעותי בתכנון המתקפה ב-7 באוקטובר ואף הוביל את ההכנות והאימונים לקראת הפשיטה לעוטף • הוא חוסל במסגרת מתקפה מהאוויר על מתחם של ארגון טרור שהוסווה בין בתי ספר בעיר עזה
ג'בל עזיז, מג"ד בחמאס . צילום: רשתות ערביות

צה"ל חיסל מג"ד של חמאס שהשתתף במתקפה על העוטף ב-7 באוקטובר

ג'בר עזיז פיקד על גדוד אלפרקאן בארגון הטרור • עזיז לקח חלק משמעותי בתכנון המתקפה ב-7 באוקטובר ואף הוביל את ההכנות והאימונים לקראת הפשיטה לעוטף • הוא חוסל במסגרת מתקפה מהאוויר על מתחם של ארגון טרור שהוסווה בין בתי ספר בעיר עזה

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

צה"ל חיסל אתמול (ראשון) באמצעות תקיפה מהאוויר ברצועת עזה את ג'בר עזיז, מפקד גדוד אלפרקאן בחמאס. עזיז לקח חלק משמעותי בתכנון המתקפה ב-7 באוקטובר ואף הוביל את ההכנות והאימונים של הגדוד וכן לקח חלק בפשיטה על יישובי העוטף.

הוא שימש כמג"ד אלפרקאן החל משנת 2020, לאחר שבעבר תפקד כסמג"ד אלפרקאן, סמג"ד זיתון ומג"ד זיתון.

הוא חוסל במסגרת תקיפה במתחם פיקוד ושליטה של הארגון שהוסווה בתוך בתי הספר "חסן סלאמה" ו-"נצר" בעיר עזה כאשר לצידו חוסלו מחבלים נוספים.

לאורך המלחמה, היה אחראי על הכוונה וקידום של מתווי טרור רבים נגד כוחות צה"ל ברצועה ובעורף הישראלי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...