"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בארה"ב מיישרים קו עם ישראל: "לא נעשה שימוש במזח במבצע לשחרור החטופים"

"המזח הזמני בחוף עזה הוקם לסייע בהעברת סיוע מציל חיים נוסף, כל השאר זה שקרים", הבהירו האמריקנים • דובר צה"ל הכחיש מוקדם יותר גם שימוש במשאיות הסיוע ההומניטרי

,עודכן
0השמעה
נוסיראת לאחר המבצע. צילום: אי.פי

פיקוד המרכז האמריקני מאשר היום (ראשון) כי בפעולת החילוץ שביצע צה"ל בנוסיראת, לא היה כלל שימוש במזח שנבנה מחוץ לעזה לצורך סיוע הומניטרי.

"מתקן המזח ההומניטרי, כולל הציוד, כוח האדם ונכסיו, לא שימש במבצע לחילוץ בני ערובה היום בעזה. אזור מדרום למתקן שימש את הישראלים להחזרת בני הערובה בבטחה לישראל. כל טענה כזו הפוכה היא שקרית", מבהיר פיקוד המרכז האמריקני.

המזח הימי מול חופי עזה,צילום: פיקוד מרכז הצבא האמריקני

עוד נמסר: "המזח הזמני בחוף עזה הוקם למטרה אחת בלבד, כדי לסייע בהעברת סיוע מציל חיים נוסף, הנחוץ בדחיפות, לעזה".

מוקדם יותר, דובר צה"ל, תא"ל דניאל הגרי, הכחיש בראיון לתקשורת הערבית כי כוחות מיוחדים נכנסו לאזור נוסיראת עם מכונית או משאית של אספקה הומניטארית. כמו כן הכחיש דובר צה"ל דניאל הגרי כי הכוחות השתמשו ברציף האמריקני באיזשהו אופן. "הכל שקרים", אמר.

דובר צה"ל, דניאל הגרי,צילום: דובר צה"ל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר