"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קלאצ'ים, בורות שיגור ומערכות להפעלת מטענים מרחוק: הלחימה ליד ציר פילדלפי בעיצומה
במסגרת פעילות לוחמי גבעתי במרחב שכונת ׳יבנא׳ בעיר, הושמדו תשתיות טרור רבות של חמאס • בנוסף לאמצעי לחימה שנתפסו, הכוללים בין היתר מחסניות, וסטים ומערכת להפעלת מטענים מרחוק, אותרו גם בורות שיגור בסמוך לציר פילדלפי

Loading...

פעילות צוות הקרב החטיבתי של גבעתי בשכונת ׳יבנא׳ ברפיח // דובר צה"ל

צפו בתיעוד

קלאצ'ים, בורות שיגור ומערכות להפעלת מטענים מרחוק: הלחימה ליד ציר פילדלפי בעיצומה

במסגרת פעילות לוחמי גבעתי במרחב שכונת ׳יבנא׳ בעיר, הושמדו תשתיות טרור רבות של חמאס • בנוסף לאמצעי לחימה שנתפסו, הכוללים בין היתר מחסניות, וסטים ומערכת להפעלת מטענים מרחוק, אותרו גם בורות שיגור בסמוך לציר פילדלפי

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צוות הקרב של חטיבת גבעתי פועל תחת אוגדה 162 בימים האחרונים במרחב שכונת ׳יבנא׳ ברפיח, הכוחות מחסלים מחבלים ומשמידים תשתיות טרור.

מקלע נ"מ שנתפס במרחב השכונה,

במסגרת פעילות הלוחמים במקום אותרו אמצעי לחימה רבים, בניהם מקלע נ"מ, וסטים, מחסניות, קלאצ׳ים ומערכת להפעלת מטענים מרחוק. בנוסף, לוחמי גדוד 9 איתרו בורות שיגור סמוך לציר פילדלפי.

מכלול האש החטיבתי בהכוונת הכוחות בשטח זיהו 4 מחבלים אשר ביצעו ירי לעבר הכוחות וחיסלו את המחבלים.

אמצעי לחימה שאותרו ברפיח, צילום: דובר צה"ל

בתוך כך, העיתון האמריקני "וול סטריט ג'ורנל" דיווח היום כי ישראל שינתה את הפעולות הצבאיות שלה ברפיח בעקבות דיון אינטנסיבי עם גורמים אמריקנים כדי להימנע מחציית הקו האדום של ממשל ביידן.

צוות הקרב של חטיבת גבעתי ברפיח, צילום: דובר צה"ל

על פי הדיווח, ישראל גנזה את תוכניתה המקורית לכניסת שתי אוגדות לרפיח, מבצע שהבית הלבן חשש שיוביל לעלייה חדה במספר הנפגעים האזרחיים בדרום הרצועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...