"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"אדם עם לב זהב": הובא למנוחות סמ״ר חיים סבח, שנפל בפעילות מבצעית בצפון
סבח, בן 20, מחולון, לוחם בגדוד 869, נפל כתוצאה מפגיעת ירי תמ"ס ששוגר משטח לבנון • הוא הותיר אחריו הורים ושתי אחיות גדולות • חבריו לגדוד ספדו לו: "היה דמות ומופת ללוחמים בערכים, ברוח הלחימה שלו ובמידותיו"

הלווייתו של סמ"ר תמיר סבח // צילום משה בן שמחון

צפו בשידור

"אדם עם לב זהב": הובא למנוחות סמ״ר חיים סבח, שנפל בפעילות מבצעית בצפון

סבח, בן 20, מחולון, לוחם בגדוד 869, נפל כתוצאה מפגיעת ירי תמ"ס ששוגר משטח לבנון • הוא הותיר אחריו הורים ושתי אחיות גדולות • חבריו לגדוד ספדו לו: "היה דמות ומופת ללוחמים בערכים, ברוח הלחימה שלו ובמידותיו"

,עודכן
0השמעה

אלפים הגיעו היום (חמישי) לבית העלמין הצבאי בחולון על מנת ללוות בדרכו האחרונה את סמ״ר חיים סבח בן 20 ותושב העיר,לוחם בגדוד 869, עוצבת הגליל, שנפל במהלך פעילות מבצעית בצפון.

חיים ששירת תחילה בתפקיד עורפי אך ביקש לעבור לתפקיד משמעותי יותר, הוא בוגר תיכון קריית שרת בעיר אשר 12 מבוגריו נפלו ונרצחו מאז שבעה באוקטובר. הוא השאיר אחריו הורים ושתי אחיות גדולות.

סמ"ר חיים סבח,צילום: דובר צה"ל, אורן בן חקון

"אל תשכחו את החיוך וטוב הלב של חיים", ספד לו אבי שמעון, שהיה מחנכו בתיכון. "חיים היה בן אדם עם לב זהב, ילד טוב, ראו את זה כבר מהפעמים הראשונות שנפגשנו, ראו את זה בעיניים ובחיוך שלו, היה ילד ותלמיד סקרן, עם שמחת חיים ומרץ, תמיד נותן יד, אכפתי ומציע לעזור, ודואג לאחרים. החיוך שלו הדביק את כולנו".

סבו של חיים סבח בהלווייתו,צילום: יוסי זליגר

ראש העיר חולון שי קינן ספד לו: ״העיר חולון כואבת את נפילתו של סמ״ר חיים סבח, תושב העיר. חיים למד במגמת הנדסת תוכנה בבית הספר קריית-שרת והקפיד לשמור על קשרים חמים עם צוות בית הספר גם לאחר סיום לימודיו. הוא קיבל תעודת הצטיינות ממפקד עוצבת הגליל על פעילותו במלחמת חרבות ברזל. חיים אהב לעסוק בספורט, לטייל ולבלות עם חבריו שאהבו אותו מאוד. היה אדם צנוע, סקרן, בטוח בעצמו, מלא בערכים טובים ובשמחת חיים שאפיינה אותו".

סמ״ר חיים סבח,צילום: ללא

חיים נפל כתוצאה מפגיעת ירי תמ"ס ששוגר משטח לבנון. באירוע נפצע חייל צה״ל נוסף באורח קל, החייל פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים ומשפחתו עודכנה.

משפחתו של סמ"ר חיים סבח במהלך הלווייתו,צילום: יוסי זליגר

חבריו הלוחמים בגדוד האיסוף הקרבי מספרים: "חיים היה ילד יפה מבפנים ומבחוץ. תמיד היה הולך עם חיוך, היה חברותי ומצחיק ונעים הליכות. הוא אהב את המקצוע, הוא רצה להיות מפקד בהכשרות אבל אמר שקודם לכן עליו לעשות את ההכי טוב שלו במבצעי. בקו הוא היה סמל ותפקד גם כמפק"צ (מפקד צוות) בפעילויות. בפעילות שבה הוא נפל הוא תפקד כמפק"צ. חיים היה דמות ומופת ללוחמים: בערכים, ברוח הלחימה שלו ובמידותיו. יהי זכרו ברוך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו