"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נעצר מחבל בחשד למעורבות בהצבת מטען שהתפוצץ מתחת לדגל פלשתין ופצע אזרח ישראלי
המחבל, מחמד עטאללה אבו עליה, בן 22, תושב מע'אר נעצר על ידי כוחות צה"ל ושב"כ • בפיגוע, שארע בחודש אפריל, נפצע קל אזרח ישראלי
זירת הפיגוע בבנימין. צילום: TPS

נעצר מחבל בחשד למעורבות בהצבת מטען שהתפוצץ מתחת לדגל פלשתין ופצע אזרח ישראלי

המחבל, מחמד עטאללה אבו עליה, בן 22, תושב מע'אר נעצר על ידי כוחות צה"ל ושב"כ • בפיגוע, שארע בחודש אפריל, נפצע קל אזרח ישראלי

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כוחות שב״כ וצה״ל עצרו בשבת האחרונה את מחמד עטאללה אבו עליה, בן 22, תושב מע'אר בחשד למעורבותו בפיגוע המטען שהוטמן מתחת לדגל פלשתין סמוך לבנימין, בו נפצע אזרח ישראלי באורח קל ב-21 באפריל השנה.

מתיישב נפצע קל בזמן שניסה להוריד דגל אש״ף סמוך לבנימין%2C ומטען התפוצץ עליו %2F%2F השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בחקירתו בשב״כ קשר עצמו אבו עליה לייצור המטען וביצוע הפיגוע. כמו כן, במהלך מעצרו הוסגרו חומרים מהם חשוד כי ייצר את המטען.

נזכיר כי הפיגוע אירע בין כוכב השחר למלאכי השלום על ציר אלון בשעה שהאזרח הישראלי ניסה להוריד דגל פלשתיני. בתיעוד מהזירה הוא נראה כשהוא בועט בדגל, ואז המטען התפוצץ.

הפצוע, תושב מזרח בנימין בן 28, הוגדר במצב קל עם עם רסיסים בידיים. הוא טופל במקום וסירב סירב להתפנות להמשך בדיקות וטיפול בבית החולים, למרות המלצות הצוותים הרפואיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...