"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הטרור הפסיכולוגי של חמאס נמשך: פורסם אות חיים מהחטוף הירש גולדברג-פולין

לאחר 201 ימים, ארגון הטרור מפרסם סרטון שבו נראה החטוף מדבר • הירש נחטף ממסיבת הנובה ותועד עולה לטנדר חמאס כשידו השמאלית קטועה • רק בשבוע שעבר נבחרה אימו לרשימת 100 המשפיעים של עיתון "הטיים"

,עודכן
0השמעה
החטוף הירש גולדברג-פולין בשבי חמאס. צילום: ללא

אות חיים ראשון אחרי 201 ימים:ארגון הטרור חמאס פרסם היום (רביעי) סרטון ראשון, בן כמה דקות, שבו מדבר החטוף הירש גולדברג-פולין, בן ה-23 שנחטף ממסיבת הנובה ב-7 באוקטובר. בעת חטיפתו, הוא תועד עולה על טנדר מחבלים כאשר איבד את ידו השמאלית. בסרטון גולדברג פולין אמנם מציין שהוא נמצא כ-200 ימים בשבי, אך לא ברור מתי צולם. זהו אות החיים הראשון שמקבלת משפחת גולדברג פולין על בנה.

בחרנו ב"ישראל היום" לא לפרסם את דבריו של גולדברג-פולין כפי שנאמרו על ידיו בסרטון. זאת מאחר שככל הנראה הם הוכתבו לו על ידי שוביו למטרות טרור פסיכולוגי ולתעמולה.

אמו של החטוף הירש גולדברג-פולין בעצרת למען שחרור החטופים בכיכר ספרא בירושלים,צילום: אורן בן חקון

רק בשבוע שעבר, נבחרה אמו של הירש,רייצ'ל גולדברג-פולין, לאחת מ-100 המשפיעיםשל עיתון ה"טיימס" האמריקני. על הבחירה בה נכתב בעיתון: "בעיתון נכתב: "בתקווה לראות את בנה שוב, הפכה רייצ'ל לאחד הקולות המשמעותיים ביותר עבור החטופים הישראלים. היא נפגשה עם עשרות מנהיגי עולם, כולל הנשיא ביידן (בנה אזרח אמריקני), היא פנתה לאו"ם בניו יורק ובז'נבה, והיא אפילו זכתה לפגישה עם האפיפיור".

משפחתו של החטוף הירש צפתה בסרטון. לאחר מכן, מטה משפחות החטופים פרסמו הודעה בה נכתב "133 חטופים ישראלים נמצאים בשבי חמאס כבר למעלה מ-200 ימים. זעקתו של הירש, היא זעקתם של כל החטופים - הזמן שלהם נגמר! למדינת ישראל אין עוד זמן לבזבז, יש לשים את החטופים בראש, בלעדיהם למדינת ישראל לא תהיה תקומה ולא יהיה ניצחון. יש להחזיר את כולם הביתה-החיים לשיקום, הנרצחים לקבורה בכבוד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר