"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אימו של הלוחם בראל חדריה שמואלי ז"ל: המחבל שרצח את בני חוסל
ניצה שמואלי הודיעה בחשבון הפייסבוק שלה כי המחבל שרצח את בנה בגבול הרצועה בשנת 2021, חוסל ביחד עם משפחתו, וביתם נהרס • עוד היא הוסיפה בביקורת: "חייבת לציין שהמחבל נהרג אחרי שהשתתף ברצח ההמוני בשבעה באוקטובר"
בר־אל חדריה שמואלי ז"ל. צילום: באדיבות המשפחה

אימו של הלוחם בראל חדריה שמואלי ז"ל: המחבל שרצח את בני חוסל

ניצה שמואלי הודיעה בחשבון הפייסבוק שלה כי המחבל שרצח את בנה בגבול הרצועה בשנת 2021, חוסל ביחד עם משפחתו, וביתם נהרס • עוד היא הוסיפה בביקורת: "חייבת לציין שהמחבל נהרג אחרי שהשתתף ברצח ההמוני בשבעה באוקטובר"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר 3 שנים:אימו של סמל ראשון בראל חדריה שמואלי ז"ל, בן 21 במותו מבאר יעקב, הודיעה היום (שני) בחשבון הפייסבוק שלה, כי המחבל שרצח את בנה בגבול הרצועה חוסל ביחד עם משפחתו, וביתם נהרס.

היא הביעה ביקורת, וכתבה: "שואלת, למה השב"כ לא הודיעו לי?. חייבת לציין שהמחבל נהרג אחרי שהשתתף ברצח ההמוני בשבעה באוקטובר".

המונים הגיעו להלווייתו של לוחם מג"ב בר-אל חדריה שמואלי שנהרג בגבול עזה %2F%2F משה בן שמחון

חדריה שמואלי נפטר לאחר שנפצע קשה כתוצאה מירי במהלך הפרת סדר בגבול הרצועה בשנת 2021. לאחר מותו, בני משפחתודרשו מהרמטכ"ל להקים ועדת חקירה צבאית, שתבחן את הכשלים המערכתיים החמורים שהיו קודם, בזמן ולאחר האירוע.

בין הליקויים החמורים שהוצגו בפנייה צוינו ההיערכות המקדימה החסרה של הכוחות להפרת הסדר האלימה, ההימנעות משימוש באמצעים מתאימים לפיזור המתפרעים, מתן האפשרות למתפרעים להגיע לכדי ״טווח אפס״ מהגדר, הותרת הכוח בנקודת התורפה מאחורי החרך למרות האיום הברור עליהם והעמימות בהנחיות שהועברו ללוחמים שנדרשו ״להכיל״ את האירועים.

בר-אל חדריה שמואלי ז"ל, צילום: מתוך אינסטגרם

בנוסף עלו טענות על מוכנותו של סמ"ר חדריה שמואלי עצמו והכוח שהיה איתו: נטען שהוא לא היה זה שנה וחצי באופן סדיר בגזרה ולא הכיר אותה, ובנוסף לכך שהוא צורף לפעילות מבלי שהוכשר אליה. טענה קשה נוספת שעלתה היא כי חדריה שמואלי הופעל במסגרת חוליה שהייתה חסרה - 50% מהכוח בלבד - כשבנקודה היו רק שני אנשי צוות במקום ארבעה, והקצין היחיד, מחוליה אחרת, התעכב ארוכות והגיע לזירה באיחור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...