"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משפחת החשוד בפיגוע בכוכב יאיר נגד המשטרה: "סבל מהפרעה נפשית, דיווחנו לפני"

לטענתם, גרסת המשטרה לפיה מדובר בפיגוע איננה נכונה • בנוסף, הם מדגישים: "הודענו כי הוא מסכן את עצמו ואחרים" • במשטרה הגיבו: "שיחות טלפון מבני המשפחה התקיימו לאחר פיגוע הדריסה, ולכן כל אמירה אחרת היא שגויה ומטעה" • בן דודו של המפגע טען ליד קלה על ההדק כשמדובר בערבים, והוסיף: "כל מה שאנחנו מבקשים וכמעט בטוחים שלא נקבל - חקירה עניינית והוגנת"

,עודכן
0השמעה
החשוד בפיגוע, והב שביטה. צילום: ללא

והב שביטה, תושב טירה שביצע אתפיגוע הדריסה אתמול בלילה(שלישי) ליד כוכב יאיר שבו נפצעו ארבעה שוטרים, סבל מהפרעה נפשית, כך טוענת משפחתו. לדבריהם, גרסת המשטרה לפיה מדובר בפיגוע איננה נכונה. בנוסף, הם טוענים כי הם דיווחו למשטרה בלילה, עוד לפני האירוע, כי הוא עלול לפגוע באחרים. במשטרה הגיבו והבהירו: "שיחות טלפון מבני המשפחה התקיימו לאחר פיגוע הדריסה, ולכן כל אמירה אחרת היא שגויה ומטעה".

זירת הפיגוע בכוכב יאיר // ללא

"הוא היה צעיר רגוע ועצמאי. אמש הוא יצא מהבית בעצבנות, הודענו למשטרה כי הוא מסכן את עצמו ואחרים", אמרו. עוד טוענים במשפחה, כי בשל הדיווח שלהם לא היה מקום לירות בו. "כל שנבקש היום זה הזכות לקבור את גופתו ולהגיע להגינות בנסיבות האירוע תוך הדגש שאנחנו מסרבים שהמשטרה תלחץ על ההדק מול אזרחי ערבים ולאלימות בכל צורותיה".

זירת הפיגוע בכוכב יאיר,צילום: ללא

במשטרה כאמור, אישרו את הפניה מצד בני המשפחה, אך אומרים כי היא נעשתה לאחר שכבר בוצע פיגוע הדריסה. בתוך כך, אחמד שביטה, בן דודו של המפגע, פרסם ברשתות החברתיות פוסט ובו דרש צדק: "שוטרים רצחו את והב שביטה, בן דוד שלי, בטענה שניסה לבצע פיגוע, וזאת לאחר שהמשפחה דיווחה למשטרה שהוא יצא מהבית במצב שעלול לסכן אחרים".

שוטרים רצחו את והב שביטה, בן דוד שלי, בטענה שניסה לבצע פיגוע, וזאת לאחר שהמשפחה דיווחה למשטרה שהוא יצא מהבית במצב שעלול לסכן אחרים.
אני לא יודע מה היה שם אך ברור שיש למשטרה יד קלה מדי על ההדק כשמדובר בערבים. כל מה שאנחנו מבקשים וכמעט בטוחים שלא נקבל: חקירה עניינית והוגנת!

— Amjad Shbita (@ashbita)April 3, 2024

"אני לא יודע מה היה שם, אך ברור שיש למשטרה יד קלה מדי על ההדק כשמדובר בערבים. כל מה שאנחנו מבקשים וכמעט בטוחים שלא נקבל: חקירה עניינית והוגנת!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר