"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

יומו השישי של מבצע טיהור ביה"ח שיפא: פשיטה מהירה וממוקדת תוך חיסול מחבלים בהיתקלויות פנים אל פנים

לוחמי צוות הקרב של חטיבה 401 פשטו בהכוונת אמ״ן ושב״כ על מספר רב של מבנים במרחב ואיתרו אמצעי לחימה • חשודים רבים נעצרו להמשך חקירה • הכוחות פתחו ציר פינוי אוכלוסייה שדרכו אזרחים שאינם חשודים יכלו לצאת מהמתחם

,עודכן
0השמעה

פשיטת לוחמי צוות הקרב של חטיבה 401 על בית החולים שיפא // דובר צה"ל

במהלך המבצע המיוחד של כוחות צה"ל למעצר מחבלים שחזרו לפעול מתוך בית החולים שיפא, בפשיטה ממוקדת, חיסלו הלוחמים בקרבות פנים מול פנים מחבלים רבים, ועצרו חשודים רבים לבדיקה שהועברו להמשך חקירה ביחידה 504 ושב״כ.

כוחות צה"ל פושטים על בית החולים,צילום: דובר צה"ל

כמו כן, לוחמי צוות הקרב של חטיבה 401 פשטו בהכוונת אמ״ן ושב״כ על מספר רב של מבנים חשודים במרחב ואיתרו אמצעי לחימה. הכוחות פתחו ציר פינוי אוכלוסייה שדרכו אזרחים שאינם חשודים יכלו לצאת ממתחם בית החולים.

לוחמי החטיבה פשטו על מספר רב של מבנים חשודים במרחב,

מכלול האש של חטיבה 401 בשיתוף חיל האוויר חיסלו מספר מחבלים שהסתתרו סמוך לבית החולים, בהם מספר חוליות נ״ט וחוליות מחבלים שירו לעבר כוחותינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר