"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סטמפה ישראלית ובידוק צמוד: המשלוח הימי הראשון לרצועה יצא לדרך

ספינה הנושאת סיוע הומניטרי של ארגון WCK ובמימון איחוד האמירויות הפליגה מנמל לרנקה בקפריסין לכיוון רצועת עזה • משלוח הימי הראשון המכיל סיוע הומניטרי לרצועת עזה יצא מקפריסין עם כ-180 טון מזון הכולל אורז, קמח, שעועית ובשר • במקביל: מעל 1,000 חבילות סיוע שהוטלו לרצועת עזה מהאוויר על פני 12 הצנחות של מדינות זרות בשבוע האחרון

,עודכן
0השמעה

תיעוד של כניסת המשאיות במעבר 96 והצנחת סיוע הומניטרי || דובר צה"ל

במסגרת ה"פיילוט" בתמיכת איחוד האמירויות וארגון סיוע אמריקני בשם "המטבח המרכזי העולמי", יצא שלשום (שלישי) המשלוח הימי הראשון המכיל סיוע הומניטרי מקפריסין. הספינה מכילה מזון, כולל אורז, קמח, שעועית ובשר.

בצה"ל בנו מערכת בידוק עם סטמפה ישראלית והסיוע ההומניטרי שעובר דרך הים קורה בליווי צמוד של צה"ל ובבידוק מהים, האוויר והיבשה. הכנסת הסיוע מתאפשרת לאחר שכלל הציוד בספינה עבר בידוק בטחוני מקיף, אשר לווה על ידי נציגי המדינה, על מנת להבטיח הכנסה של סיוע הומניטרי בלבד לרצועה.

דוגמה לסיוע ההומניטרי שיגיע לרצועה,צילום: World central kutchen

בישראל מעריכים כי הכנסת הסיוע שלא דרך המעברים תצמצם את אפשרויות הביזה. הספינה גוררת דוברה שנושאת כמעט 200 טונות של מוצרי מזון - ומסעה לעזה הוגדר על ידי האיחוד האירופי כ"פיילוט" לנתיב הימי הבטוח, עוד לפני הקמת הרציף על ידי ארה"ב.

כשתגיע הספינה לחופי הרצועה במהלך סוף השבוע, שני כלי שיט קטנים יותר יגררו אותה לרציף. הציוד כולו נבחן על ידי ישראל במהלך השהות בקפריסין. יש לציין כי האזור אליו יגיע הסיוע המדובר נמצא כעת תחת שליטה ישראלית מוחלטת, סמוך לכביש 749 המחלק את רצועת עזה לשני חלקים.

משאיות סיוע בדרכן לרצועה,צילום: דובר צה"ל

בנוסף, בהתאם להנחיית הדרג המדיני, שש משאיות סיוע נכנסו לצפון רצועת עזה דרך שער בגדר המערכת. כניסת משאיות הסיוע בוצעה בתיאום כוחות צה״ל ובאמצעות המתפ״ש, בהמשך לסיכום עם הממשל האמריקאי. המשאיות עברו בידוק ביטחוני קפדני בידי גורמי ביטחון ישראליים במעבר כרם שלום ומכילות סיוע מארגון המזון העולמי "WFP".

כוחות אוגדה 98 לוקחים חלק בהכנסת הסיוע ההומניטרי שיגיע מהים - כ-180 טון מזון, בנוסף לשש משאיות שנכנסו כאמור אתמול לעזה. מדובר בתיאום צמוד עם ישראל, הדרג המדיני ושר הביטחון גלנט. כל זאת במקביל ליותר מ-1,000 חבילות סיוע שהוטלו לרצועת עזה מהאוויר על פני 12 הצנחות של מדינות זרות בשבוע האחרון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר