"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מנותק קשר, ההחלטות מתקבלות בלעדיו": הדיווחים על המצוד אחד סינוואר

גורמים ביטחוניים מדווחים שאין קשר עם מנהיג חמאס ברצועה כבר יותר משבוע • בנוסף, על פי דיווח בסוכנות הידיעות רויטרס, בכיר צה"ל חושף כי ללא כל ספק מנהיג חמאס ובכירים נוספים נמצאים בעיר

,עודכן
0השמעה
סינוואר. צילום: רויטרס

כבר לא בסוד העניינים?על פי דיווח שפורסם הערב (חמישי) ב"כאן", גורמים ביטחוניים מדווחים שסינוואר מנותק קשר כבר עשרה ימים, מה שיכול להסביר את העיכובים בתשובת חמאס שאמורה להיות מוסכמת כל מנהיגי חמאס בחול ובתוך הרצועה. ככל הנראה סינוואר חושש שמקום מחבואו יתגלה במידה ויווצר קשר.

חיסולים מטווס אפס, איתור אמל"ח ותת קרקע - פעילות לוחמי אגוז בחאן יונס // דובר צה"ל

בנוסף לכך על פי דיווח בסוכנות הידיעות רויטרס, סינוואר עדיין נמצא בחאן יונס. "אני מעריך, מעל כל ספק, כי סינוואר נמצא בחאן יונס, יחד עם בכירים נוספים בהנהגת חמאס", כך אמר מקור בכיר בצה"ל לסוכנות.

השמדת תשתיות טרור בחאן יונס

בתוך כך, כוחות צה"ל ממשיכים לחשוף ולהשמיד את תשתית חמאס בחאן יונס. על פי אותו בכיר בצה"ל, הפעולות להשמדת חמאס וחילוץ החטופים שנמצאים בידיהם ימשיכו גם אם יהיו לאורך זמן של "שעתיים, יומיים, שבועיים, חודשיים ויותר". לדבריו, עד כה כוחות צה"ל חיסלו 2,000 חמושים, פצעו כ-4,000 מחבלים ושבו מאות מהם. בעקבות כך חטיבת חאן יונס בה היו חמישה גדודים לפני המלחמה איבדה מכוחה, ויחד איתה גם השליטה של הארגון בעיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר