"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחבל נוטרל לאחר שירה לעבר לוחמים בשומרון - אין נפגעים לכוחותינו

המפגע, על פי דיווח לשעבר איש מנגנוני הביטחון הפלשתיניים, ירה לעבר כוח שפעל בעמדה צבאית בכניסה לכפר דיר שרף, בסמוך לעיר שכם • הכוח חתר למגע, פתח באש לעברו - ונטרל אותו • אין נפגעים לכוחותינו

,עודכן
0השמעה
קסדת הלוחם עם סימן הקליע. צילום: 27א

לוחמי צה״ל מגדוד המילואים 7037 שפעלו היום (חמישי) בעמדה צבאית סמוך לשכם נטרלו מחבל שירה לעברם.

המחבל הגיע לצומת דיר שרף, בכניסה לשכם שליד שבי שומרון, בכביש שבין שבי שומרון לחומש. הוא היה חמוש באקדח, והסתתר מאחורי רכב פלשתיני. ממקום מחבואו ירה לעבר הכוח, הלוחמים חתרו למגע וחיסלו אותו.

מנסור ג'לאל ג'אבר, המחבל שחוסל במחסום שכם,צילום: רשתות ערביות

בתיעוד מזירת האירוע ניתן לראות פגיעת כדור אקדח בקסדת אחד הלוחמים שלעברם ירה המחבל. הלוחם יצא ללא פגע. על פי דיווחים פלשתיניים, המחבל שחוסל הוא מנסור ג'לאל ג'אבר, מהכפר ג'לקמוש שבאזור ג'נין. על פי דיווח פלשתיני הוא השתייך למנגנוני הרשות הפלשתינית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר