"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יממה אינטנסיבית ברצועת עזה: חוסלו ונעצרו עשרות מחבלים שהשתתפו ב-7 באוקטובר ומחבלי נוח'בה נוספים

לוחמי הקומנדו עצרו עשרות מחבלים במרחב חאן יונס, חלקם מטווח אפס • גם בצפון הרצועה ובמרכזה חוסלו עשרות והושמדו תשתיות טרור • יחידה 414 תקפה מהאוויר חוליית מחבלים שניסתה להעביר מערכות טכנולוגיות לחמאס

,עודכן
0השמעה
מחבלים שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר נעצרו בחאן יונס, עשרות חוסלו | תיעוד מפעילות צה"ל ברצועה. צילום: דובר צה"ל

פעילות אינטנסיבית לאורך רצועת עזה:ביממה האחרונה עצרו לוחמי עוצבת הקומנדו עשרות חשודים במעורבות בטרור, ביניהם שני מחבלים שהשתתפו בטבח הרצחני שאירע ב-7 באוקטובר ומחבל נוח'בה נוסף. הכוחות ממשיכים בלחימה משמעותית בהילוך גבוה במוקדי הטרור במערב חאן יונס שבדרום הרצועה.

לוחמי יחידת מגלן חיסלו שני מחבלים מטווח קרוב, ובבמקביל זיהו מחבל על גג בית ספר וחיסלו גם אותו בירי מדוייק. כמו כן, פשטו לוחמי היחידה על תשתית טרור בבית מחבל, איתרו משגר RPG, חליפת צלילה ותחמושת.

במקביל, צוותי הקרב של חטיבת הצנחנים וגבעתי זיהו וחיסלו מעל ל-20 מחבלים במהלך התקפות על יעדי טרור במרחב חאן יונס.

יחידות מיוחדות וחטיבות חי"ר | תיעוד מפעילות צה"ל ברצועה,צילום: דובר צה"ל

בצפון הרצועה, צוות הקרב החטיבתי 401 חיסל עשרה מחבלים בהיתקלויות שונות. במהלך היום, בוצע ירי נ"ט לעבר טנק של כוחותינו. בתגובה, הלוחמים זיהו את המחבלים שירו לעברם והכווינו למקום מטוס קרב שחיסל את החוליה.

במהלך פעילות איסוף בצפון הרצועה, זיהו לוחמי יחידה 414 של אוגדת עזה חוליית מחבלים שניסתה להעביר מערכות טכנולוגיות לארגון הטרור חמאס. הלוחמים הפעילו רחפן תקיפה - וחיסלו את החוליה.

היתקלויות וחיסולים מטווח אפס | תיעוד מפעילות צה"ל ברצועה,צילום: דובר צה"ל

במרכז הרצועה, צוות הקרב של חטיבת הנח"ל חיסל מספר מחבלים לאורך היממה האחרונה. באחת הפעולות, השמידו הכוחות תשתית צבאית של חמאס וחיסלו ארבעה מחבלים השייכים לארגון הטרור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר