"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו בתיעוד: לוחמי גבעתי במשרד של סינוואר האח
הלוחמים פשטו על מוצב ״אלקאדסיה״ ששימש את מחבלי חמאס בטבח 7 באוקטובר • במרחב אותרה מחרטה לייצור אמצעי לחימה ולתשתיות תת קרקע, וכן אמצעי לחימה רבים • מח"ט גבעתי לירון בטיטו: "החטיבה פועלת במערב חאן יונס בעוצמה רבה ומצליחה להוציא את המחבלים החוצה ממקומות המסתור שלהם כל יום"

Loading...

צילום: דובר צה"ל

צפו בתיעוד: לוחמי גבעתי במשרד של סינוואר האח

הלוחמים פשטו על מוצב ״אלקאדסיה״ ששימש את מחבלי חמאס בטבח 7 באוקטובר • במרחב אותרה מחרטה לייצור אמצעי לחימה ולתשתיות תת קרקע, וכן אמצעי לחימה רבים • מח"ט גבעתי לירון בטיטו: "החטיבה פועלת במערב חאן יונס בעוצמה רבה ומצליחה להוציא את המחבלים החוצה ממקומות המסתור שלהם כל יום"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

במסגרת הלחימה במערב חאן יונס, פשט צוות הקרב של חטיבת גבעתי על מוצב ״אלקאדסיה״ המשמש המוצב המרכזי של חטיבת חאן יונס ומכיל מתחמים רבים.במוצב אותרו משרדו של של מוחמד סינוואר - אחיו של יחיא סינוואר. עם הכניסה למוצב זיהו הכוחות כי המוצב מולכד במטענים רבים, וביניהם מטענים שהוטמנו בתוך הקירות ונוטרלו. בנוסף, מחבלים רבים שהתבצרו סמוך למוצב פתחו בירי לעבר הכוח. המחבלים חוסלו בירי צלפים ובירי פגזי טנקים ובסיוע חיל האוויר.

לוחמי גבעתי במרחב חאן יונס, צילום: דובר צה"ל

מוצב "אלקאדסיה" שימש את חמאס לאימון המחבלים בהוצאה לפועל של המתקפה ב-7 באוקטובר. המוצב הכיל מתחמי אימונים משמעותיים בחלקם אותרו דגמים המדמים שערי כניסה של קיבוצים, בסיסים וכלי רכב משוריינים צה״ליים. עוד פשטו הלוחמים על חדר המלחמה המרכזי של חטיבת חאן יונס ועל משרדיהם של בכירי החטיבה. כמו כן, הכיל המוצב גם מחסני רקטות ופירים שהובילו לתוואי תת קרקע אשר שימשו את חמאס.

הלוחמים במפקדת חמאס בחאן יונס, צילום: דובר צה"ל

במרחב אותרה מחרטה לייצור אמצעי לחימה ולתשתיות תת קרקע, וכן אמצעי לחימה רבים מאוד וביניהם טילים נגד טנקים, RPG, מקלעי מאג, מטעני צד, רימונים, מחסניות ועוד.

לוחמי גבעתי במערב חאן יונס, צילום: דובר צה"ל

מדברי מפקד חטיבת גבעתי, אלוף משנה לירון בטיטו: "צק״ח גבעתי פשט על מוצב הדגל ומרכז האימונים ששימש את חטיבת חאן יונס, והשמיד אותו. מדובר במתחם משמעותי מאוד שנמצאו בו אמצעי לחימה רבים. בנוסף, החטיבה פועלת במערב חאן יונס בעוצמה רבה ומצליחה להוציא את המחבלים החוצה ממקומות המסתור שלהם כל יום. אני גאה שזכיתי להוביל חטיבה כמו חטיבת גבעתי במלחמה הזו. הדור הנוכחי הוכיחו שהוא מחויב וערכי לא פחות מהדורות הקודמים. גבעתי תמשיך להיות איפה שצריך ובכל מקום שיבקשו מאיתנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...