"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נהרגו בזמן ארוחת הצהריים: חבר כיתת הכוננות ואימו נהרגו מפגיעת טיל נ"ט

ברק ומירה איילון נהרגו בביתם • במקום אותר נפגע חרדה בן 74 • כבישים באזור גבול הצפון נסגרו לכלי רכב אזרחיים • צה"ל תקף מפקדת חיזבאללה

,עודכן
0השמעה

קולות קשר מסיכול חוליית המחבלים בהר דב // דובר צה"ל

אבל כבד בכפר יובל:חבר כיתת הכוננות של המושב שבאצבע הגליל ברק איילון (40) ואימו מירה (76) נהרגו היום (ראשון) מפגיעת טיל נ"ט בביתם. מהזירה פונה גם נפגע חרדה בן 74.

ברק ומירה איילון,צילום: ללא

חובשים ופרמדיקים של מד"א דיווחו כי איילון, אב לשני ילדים, סבל מפגיעה רב מערכתית, והם נאלצו לקבוע את מותו. האם נפצעה באורח קשה, ומותה נקבע מאוחר יותר בבית החולים. עקב הערכת מצב של הצבא נסגרו כמה כבישים באזור גבול הצפון לכלי רכב אזרחיים.

הפגיעה בבית בכפר יובל,צילום: השימוש נעשה בהתאם לסעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים

ירון בלחסן, מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, התייחס לאירוע הקשה: "אנו מרכינים ראש ומשתתפים בצער המשפחה ובית מושב כפר יובל על נפילתם של מירה איילון ובנה ברק, חקלאי ודור שני למשפחת חקלאים מפוארת, שנהרגו מירי נ"ט על המושב. ברק נשאר עם הוריו במושב לעבוד במטעי הפרי ובלול, ושימש גם כחבר כיתת כוננות.

"בצפון מתנהלת מלחמה על כל המשמעויות שלה, והחקלאים שלא עזבו את ביתם כמו ברק, חשופים כל העת לאיומי האויב, ומשמשים אזרחים-חיילים, בהימצאם והגנתם על שטחי הלאום של ישראל בגבולות בצפון ובדרום. יהי זכרם ברוך. אנו תפילה להחלמתו של אב המשפחה אשר נפצע באירוע".

במקביל מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו שתי תשתיות טרור, מפקדה מבצעית ומטרה צבאית אחת של חיזבאללה בשטח לבנון. במהלך היום זוהו מספר שיגורים משטח לבנון לעבר שטח מדינת ישראל במרחב היישובים משגב עם וגורן שנפלו בשטחים פתוחים.

ירי ארטילרי באזור כפר יובל,צילום: אייל מרגולין - ג׳יני

מוקדם יותר שלוחת חמאס בלבנון לקחה אחריות עלהסתננות המחבלים שחוסלו באזור הר דבלפנות בוקר. בהודעת ארגון הטרור נכתב כי מדובר בתגובה לחיסול בכיר חמאס סאלח עארורי בביירות ומסר לישראל "לעצור את התוקפנות על עזה". לטענת שלוחת חמאס בלבנון, שניים מהמחבלים חזרו בשלום מחילופי האש, ושלושה אחרים חוסלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר