"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בנט מאשר: ישראל תקפה בסיס כטב"מים על אדמת איראן ב-2022

ראש הממשלה לשעבר חשף את התקיפה הישראלית בטור שכתב לוול סטרייט ג'ורנל • נוסף על כך, בנט רמז כי ישראל אחראית לחיסולו של בכיר משמרות המהפכה בטהרן, חסן חודאי במאי 2022

,עודכן
0השמעה
נפתלי בנט (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

תקיפה על אדמת איראן וחיסול בכיר בטהרן:רה"מ לשעבר נפתלי בנט מאשר בטור אישי בוול סטריט ג'ורנל כי בכהונתו תקפה ישראל בסיס כטב"מים על אדמת איראן בתחילת 2022.

שריפה שפרצה בטהרן בשנת 2022 (ארכיון),צילום: AP/Ebrahim Noroozi

כמו כן, רמז ראש הממשלה לשעבר כי במאי 2022, ישראל חיסלה בטהרן את בכיר משמרות המהפכה חסן חודאי - לאחר ניסיונות כושלים מצידו לפגוע בישראלים על אדמת טורקיה.

"כראש ממשלה קיבלתי החלטה בנוגע לאיראן, והנחתי את כוחות הביטחון של ישראל לגבות מחיר מטהרן על תרומתה לטרור ומימונו", כתב בנט.

ראש הממשלה לשעבר חשף כי איראן ניסתה לתקוף בישראל: "אחרי כישלון איראני לבצע שתי מתקפות כטב"מים בשטח ישראל בפברואר 2022, הצליחה ישראל כתגובה להשמיד בסיס כטב"מים על אדמת איראן".

זירת חיסולו של חסן סיאד חודאי בטהרן ב-2022,צילום: ללא קרדיט

על חיסול הבכיר כתב בנט: "יחידת טרור של איראן ניסתה להרוג תיירים ישראלים ביעדים בטורקיה ונכשלה גם בזה. זמן קצר לאחר הניסיונות הכושלים של יחידת הטרור האיראנית, מפקד היחידה הזו חוסל בטהרן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר