"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הקליטה בבסיס חצרים והשיחה הראשונה עם בני המשפחה: פרטים חדשים על קבלת החטופים בישראל
במסגרת מבצע "דלתות שמיים", החטופים יחזרו משבי החמאס לישראל • הקליטה הראשונה שלהם תהיה בבסיס חצרים, משם ישוחחו בטלפון עם בני משפחתם בסביבות השעה 18:00 • בבתי החולים ייפגשו עימם • ההמלצה הכללית: שהייה של שני לילות בבית החולים, כאשר בני המשפחה ילונו בבתי מלון סמוכים שנסגרו מראש
היערכות קליטת החטופים . צילום: דובר צה"ל

הקליטה בבסיס חצרים והשיחה הראשונה עם בני המשפחה: פרטים חדשים על קבלת החטופים בישראל

במסגרת מבצע "דלתות שמיים", החטופים יחזרו משבי החמאס לישראל • הקליטה הראשונה שלהם תהיה בבסיס חצרים, משם ישוחחו בטלפון עם בני משפחתם בסביבות השעה 18:00 • בבתי החולים ייפגשו עימם • ההמלצה הכללית: שהייה של שני לילות בבית החולים, כאשר בני המשפחה ילונו בבתי מלון סמוכים שנסגרו מראש

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קבלת החטופים בישראל:במסגרתמבצע "דלתות שמיים", החטופים יתקבלו בנקודה ברצועה על ידי גורם צבאי, לאחר מכן יקלטו בבסיס חצרים ומשם יובלו לבתי החולים לטיפול רפואי ונפשי. אולם, אם מישהו יזדקק לטיפול רפואי מיידי, הוא יוטס לבית החולים מהגבול.

צה"ל השלים את היערכותו לקליטת החטופים השבים ארצה משטח רצועת עזה %2F%2F דובר צה"ל

השיחה הראשונה של הישראלים המשוחררים לבני המשפחה תהיה בעת הגעתם לבסיס חצרים, בסביבות 18:00-19:00. בבתי החולים ייפגשו עמם. המעבר של החטופים מהבסיס לבתי החולים יהיה במסוק, כאשר בכל העת יהיו מלווים בפסיכולוגים. כלל השבים יקבלו אוזניות רעש מיוחדות, אשר נקנו במיוחד עבורם ומתאימות גם לילדים, על מנת לרכך את חווית הטיסה ולספק להם ביטחון ושקט.

היערכות קליטת החטופים,
היערכות קליטת הילדים החטופים, צילום: דובר צה"ל

ההמלצה הכללית היא כי החטופים ישהו שני לילות בבתי החולים. ליד בתי החולים, יהיו מקומות לינה למשפחות החטופים.

נוהל קבלת החטופים בימים הקרובים

במקביל לשחרור החטופים בשעה 16:00, תתקבל גם רשימת החטופים שתשתחרר מחר (שבת) וקצינים יעדכנו בכך את המשפחות. כזכור, ההסכם הוא כי לאחר ארבעה ימים, שבהם יועברו 50 החטופים, ההסכם יימשך וישוחררו עוד חטופים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...