"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
האזינו

"אנחנו בדרך לניצחון": מפקדי חיל האוויר וזרוע היבשה הצטרפו לפעילות של טייסת 100

במסגרת הפעילות, האלופים תומר בר ותמיר ידעי שוחחו עם כוחות היבשתיים הלוחמים ברצועת עזה • אחד מהם אמר להם: "מרגיש אתכם איתנו כאן, יחד עם הלוחמים ויחד עם עם ישראל כולו"

,עודכן
0השמעה

מפקד חיל האוויר ומפקד זרוע היבשה בשיחה עם לוחמים // צילום: דובר צה"ל

מפקד חיל האוויר אלוף תומר בר הצטרף היום (ראשון) לפעילות של טייסת 100 יחד עם מפקד זרוע היבשה אלוף תמיר ידעי.

במסגרת הפעילות, השניים שוחחו עם הכוחות היבשתיים הלוחמים ברצועת עזה, ומסרו להם את הערכתם על פועלם. דובר צה"ל פרסום תיעוד של השיחה שהאלופים קיימו עם החיילים, בה אמר להם אחד החיילים כי הוא "מרגיש אתכם איתנו כאן, יחד עם הלוחמים ויחד עם עם ישראל כולו. זו מלחמה משותפת שבה כולנו נלחמים ומרגישים אחד את השני. תמשיכו ככה ואנחנו בדרך לניצחון".

האלופים בר וידעי,צילום: דובר צה"ל


בהמשך, ידעי נשמע מבקש מהחייל שעימו שוחח "למסור לכל המילואימניקים שעזבו את הבית שאנחנו מאוד-מאוד גאים בהם, ונעשה כל מה שהם רוצים וצריכים כדי שהם יעמדו במשימתם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר