"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גורם ישראלי בכיר: "בכל הפעילויות בעזה נלקחים בחשבון המאמצים לשחרר חטופים"

אותו גורם מגלה כי בכל פעולה בעומק הרצועה ומחוצה לה, מהאוויר, הים או היבשה, אחד השיקולים העיקריים שנלקח בחשבון הוא איתור החטופים, או לחלופין צעדים שמטרתם הגברת הלחץ על ארגון הטרור

,עודכן
0השמעה
הפגנת תמיכה במשפחות החטופים בחיפה. צילום: הרצי שפירא

גורם ישראלי בכיר מגלה, בשיחה עם "ישראל היום", כי בכלל הפעילויות המבצעיות של צה"ל בעזה, נלקחים בחשבון המאמצים לשחרור החטופים. לדברי הבכיר הישראלי, פעילות צה"ל מתקיימת ביבשה, באוויר ובים ובכל אחד מהמימדים, ובכל פעולה קונקרטית, נלקחים בחשבון כלל השיקולים. בנוסף נראה שחלק מהפעולות הצבאיות של ישראל בעזה.

כזכור,אמש פירסמנו כי כי מלבד קטאר, ישנם גורמים בינלאומיים נוספים אשר עושים מאמץ להביא להשבת השבויים הישראלים הביתה. גורם מדיני אמר כי להערכת ישראל, הגברת הלחץ הצבאי על חמאס ובפרט הפעולה הקרקעית, מגדילים את הסיכויים להגיע להתקדמות בסוגיה הרגישה.

עוד עדכן הגורם המדיני כי על ההחלטה הישראלית לאפשר הכנסה של סיוע הומניטרי בהיקף גדול לרצועת עזה. לדבריו, מדיניות זו ננקטת גם בשל לחץ אמריקני אך גם מתוך רצון לבדל בין ישראל לחמאס ולחדד לעולם את המסר שישראל שומרת על התנהגות אנושית בזמן לחימה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר