"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד לא נתפס: בנסיעה על אופנוע - שוטר מחסל מחבלים נוסעים ברכב ליד נתיבות
בשבת בבוקר, רכב רבש"צ של אחד היישובים נגנב על ידי מחבלים • מאוחר יותר הוא זוהה על ידי הכוחות משטרה ומג"ב בצומת נתיבות בכביש 25 • אז החל מרדף רכוב בראשותו של מפקד זרוע ניוד של יחידת יואב, רפ"ק כתר צורן, בעודו על אופנוע

תיעוד לא נתפס: בנסיעה על אופנוע - שוטר מחסל מחבלים נוסעים ברכב ליד נתיבות

בשבת בבוקר, רכב רבש"צ של אחד היישובים נגנב על ידי מחבלים • מאוחר יותר הוא זוהה על ידי הכוחות משטרה ומג"ב בצומת נתיבות בכביש 25 • אז החל מרדף רכוב בראשותו של מפקד זרוע ניוד של יחידת יואב, רפ"ק כתר צורן, בעודו על אופנוע

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

גבורת הלוחמים במלחמת חרבות ברזל נחשפת אט אט. ביום שבת בבוקר, במהלך סריקות על כביש 25 צומת נתיבות, התקבל דיווח על גניבת רכבו של רבש"צ אחד הישובים, כשהמחבלים נוסעים לאורך הציר עם אורות כחולים ויורים על רכבים.

תוך כדי נסיעה על אופנוע - חיסול מחבלים שגנבו רכב בצומת נתיבות%2F%2F דוברות המשטרה

הרכב זוהה על ידי כוחות המשטרה ומג"ב בצומת נתיבות על כביש 25. הכוחות פתחו בירי לעבר הרכב שהמשיך בנסיעה לכיוון יישובי שדות נגב והשוטרים החלו במרדף רכוב אחריהם.

מפקד זרוע ניוד של יחידת יואב, רפ"ק כתר צורן, פתח בירי תוך כדי רכיבה על אופנוע משטרתי עד אשר הרכב נעצר והמחבלים נוטרלו במקום על ידי הכוחות בשטח. ברכב זוהו 2 מחבלים עם כלי נשק מסוג קלצ'ניקוב, רימונים ומטענים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...