"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הלוי הודיע על סבב מינויים נוסף בצה"ל; הרשימה המלאה

שי קלפר, מפקד עוצבת הגליל, ימונה לראש מטה זרוע היבשה • קובי הלר ימונה לתת-אלוף וישמש כמפקד מרכז למפקדות ומטה מבצעי • וגם - האל"מ שימונה לנספח הצבאי הראשון במרוקו

,עודכן
0השמעה
הרמטכ"ל הרצי הלוי. צילום: גדעון מרקוביץ'

על רקע המתיחות המתגברת בגבול הצפון:הרמטכ"ל, רא"ל הרצי הלוי, הורה היום על סבב מינויים חדש בהנהגת הצבא. בעקבותיו, שי קלפר, מפקד עוצבת הגליל, ימונה לראש מטה זרוע היבשה. בנוסף, יעקב (קובי) הלר, יועלה לדרגת תת-אלוף, כמפקד מרכז למפקדות ומטה מבצעי.

כמו כן, אל״ם שרון איטח נבחר לנספח הצבאי הראשון במרוקו. איטח (41) מתגורר בשדרות, נשוי לארנית ואב לארבעה (15, 13, 9, 3). הוא מגיע ממוצא מרוקאי, אביו יליד מרוקו ואימו ילידת הארץ בעלת שורשים מרוקאים. דובר מרוקאית ואף ביקר במרוקו בשנה שעברה.

נבחר לנספח הצבאי הראשון במרוקו, אל״ם שרון איטח,צילום: דובר צה"ל

במהלך שירותו הצבאי שירת בגזרת רצועת עזה ואף נפצע בפעילות מבצעית פציעה קשה לאחריה עבר שיקום ארוך. הוא צפוי להתחיל את תפקידו כנספח הצבאי הראשון במרוקו בחודשים הקרובים ולמעשה יהיה זה שיקים את הנספחות.

סבב המינויים המלא:

  • תת-אלוף דן גולדפוס ימונה לראש חטיבת המבצעים באגף המבצעים.
  • תת-אלוף שי קלפר ימונה לראש מטה זרוע היבשה.
  • תת-אלוף קובי הלר ימונה למפקד המרכז לאימוני יבשה.
  • תת-אלוף יובל גז ימונה למפקד עוצבת הגליל (91).
  • תת-אלוף ברק חירם ימונה למפקד אוגדת עזה.
  • תת-אלוף מורן עומר ימונה למפקד עוצבת געש (36).
  • תת-אלוף גיא לוי ימונה למפקד עוצבת האש (98).
  • אלוף-משנה יאיר פלאי ימונה למפקד אוגדת הבשן (210) ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה יהודה ואך ימונה למפקד עוצבת סיני (252) ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה יואב ברונר ימונה למפקד עוצבת הבזק (99) ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה אמיר פרחי ימונה למפקד קורס מפקדי פלוגות ומפקדי גדודים ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה אוהד מאור ימונה לראש מטה פיקוד ההכשרות והאימונים ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה גלעד בר-טל ימונה לראש להק השתתפות ומסוקים ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה י' ימונה למפקד בסיס חיל האוויר פלמחים (בח"א 30) ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה ע' ימונה למפקד בסיס חיל האוויר חצרים (בח"א 6) ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה י' ימונה לראש מערך המבצעים המיוחדים באגף המודיעין ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה ב' ימונה לקצין המודיעין הראשי ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה מני ליברטי ימונה לראש חטיבת ההפעלה באגף המודיעין ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה עומר כהן ימונה לקצין הקשר והתקשוב הראשי ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה ד"ר זיוון אביעד בר ימונה לקצין רפואה ראשי ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה יפתח נורקין ימונה לראש חטיבת כוח האדם בזרוע היבשה ויועלה לדרגת תת-אלוף.
  • אלוף-משנה שרון איטח ימונה לנספח צה"ל במרוקו.

בנוסף, הוחלט על הארכת כהונתו של הרב הצבאי הראשי, תת-אלוף הרב אייל קרים, בשנתיים נוספות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר