"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רה"מ נתניהו ביקר בחפ"ק סמוך לג'נין: "אנחנו נמשיך ככל שדרוש"

בביקור הוצגה סקירה של היערכות הכוחות להמשך ואת הישגי המבצע עד כה • "מי שחושב שפיגוע כזה ירתיע אותנו להמשיך במאבק שלנו בטרור - טועה, הוא פשוט לא מכיר את רוחה של מדינת ישראל", אמר נתניהו בהתייחסות ראשונה לפיגוע בתל אביב • השר גלנט: "נגיע למצב בו אנחנו נהיה מסוגלים לנוע בכל מקום עם צוות לוחמים, ולא עם חטיבה שלמה"

,עודכן
0השמעה
ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון יואב גלנט בביקור במוצב ליד ג'נין. צילום: שיר טורם/פלאש90

ראש הממשלה בנימין נתניהו ערך ביקור היום (שלישי) יחד עם שר הביטחון יואב גלנט במעבר סאלם הסמוך לכניסה לעיר ג'נין.

רה"מ קיבל עדכון על המצב הנוכחי בשטח ממפקד פיקוד המרכז, אלוף יהודה פוקס ומפקד חטיבת מנשה, אל"ם אריק מויאל. המפקדים סקרו את מאמצי הכוחות בשטח, הציגו את הישגי המבצע עד כה ואת היערכות הכוחות להמשך הפעילות.

ראש הממשלה בנימין נתניהו במוצב סאלם // עומר מירון /לע"מ, סאונד: בן פרץ /לע"מ

ראש הממשלה נתניהו סיפק הצהרה לתקשורת בסוף הביקור, בה לצד התייחסות למבצע המתנהל במחנה הפליטים בג'נין, התייחס גם לפיגוע בתל אביב. "היום התרחש פיגוע נפשע בתל אביב שנעצר בגלל התערבותו של אזרח חמוש. ללא ההתערבות הזאת, יכול להיות שהפיגוע הזה היה גובה חיים רבים. אני מאחל החלמה לפצועים.

מי שחושב שפיגוע כזה ירתיע אותנו להמשיך במאבק שלנו בטרור - טועה. הוא פשוט לא מכיר את רוחה של מדינת ישראל, לא מכיר את ממשלתנו, את אזרחינו ואת לוחמינו.

ראש הממשלה בנימין נתניהו בביקור במוצב ליד ג'נין,צילום: שיר טורם/פלאש90

אני מברך את הלוחמים האמיצים שלנו שהרסו תשתיות טרור רבות בג'נין ומנעו בכך פיגועים רבים. ברגעים אלה אנחנו משלמים את המשימה ואני יכול לומר שהפעולה הנרחבת שלנו בג'נין איננה חד פעמית.

אנחנו נמשיך ככל שדרוש כדי לגדוע את הטרור, אנחנו לא נאפשר לג'נין לחזור להיות עיר מקלט לטרור ואנחנו נגדע את הטרור בכל מקום שנראה אותו ונכה בו".

שר הביטחון גלנט אמר כי "בשנתיים האחרונות ג'נין הפכה למפעל לייצור טרור - ביומיים האחרונים זה נגמר. אנחנו קטענו את תהליך ייצור אמצעי הלחימה, תפסנו אלפי מטענים, השמדנו עשרות מקומות ייצור, בתי מלאכה ומעבדות של חומרי נפץ״, והוסיף כי "יקח עוד קצת זמן ואנחנו נגיע למצב בו אנחנו נהיה מסוגלים לנוע בכל מקום, במחנה הפליטים או בכל מקום אחר, עם צוות לוחמים, ולא עם חטיבה שלמה".

״זה העיקרון - חופש הפעולה. כל מי שמנסה לפגוע באזרחים ישראליים ישלם מחיר ואנחנו נגיע אליו, אל ביתו, אל חדר השינה, נעצור אותו ונביא אותו לדין", סיכם שר הביטחון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר