"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד מהלווין

הפצצת שדה התעופה בחאלב: פגיעה מדויקת בשלוש נקודות לאורך מסלול ההמראה

נחשפו צילומי לווין חדשים מתקיפה על שדה התעופה בחלב מ־6 בספטמבר השנה • בתמונות רואים שלוש פגיעות על המסלול • הבוקר האשימו בסוריה את ישראל בהפצצת שדה התעופה הבינלאומי בחלב והוצאתו מכלל פעולה

,עודכן
0השמעה
המסלולים המופצצים בחאלב, צילום: ImageSat International (ISI)

דו"ח מודיעין של חברת ISI – ImageSat International חושף צילומי לווין חדשים מתקיפה על שדה התעופה בחלב מ־6 בספטמבר.בצילומי הלווין מהיום (רביעי) רואים שלוש פגיעות נוספות במסלול. התמונות מצטרפות לאלו מהשבוע שעבר בהן רואים את עבודות התיקון על המסלול.

מסלול ההמראה בחאלב,צילום: ImageSat International (ISI)
מסלול ההמראה בחאלב,צילום: ImageSat International (ISI)

נזכיר כי סוכנות הידיעות הממלכתית בסוריה "סאנא"האשימה הבוקר את ישראלבהפצצת שדה התעופה הבינלאומי בחלב והוצאתו מכלל פעולה.

בכיר במערכת הביטחון הסורי מסר הצהרה בה נכתב: "אתמול בשעה שמונה בערב ביצעו מטוסי האויב הישראלי תקיפה אווירית באמצעות מספר טילים שנורו מכיוון הים התיכון, מערבית לעיר לטקיה, שפגעו בנמל התעופה הבינלאומי בחאלב. התקיפה גרמה לנזק חומרי למסלול הנחיתה והוא יצא מכלל שימוש".

השדה המשוקם,צילום: ImageSat International - ISI

מדובר בתקיפה השנייה על שדה התעופה של העיר הצפונית, שהיא הגדולה במדינה מבחינת אוכלוסיה, בתוך פחות משבוע.

קישור לאתר חברת צילומי הלווין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר