"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוכלה הברחת נשק: 10 אקדחים נתפסו בגבול ירדן

צה"ל והמשטרה איתרו עקבות באזור דרום בקעת הירדן • הכוחות התחקו אחר העקבות ומצאו תיק ובו האקדחים • אמצעי הלחימה הועברו לטיפול משטרתי

,עודכן
0השמעה
האקדחים שנתפסו, צילום: דובר צה"ל

כוח צה"ל ויחידת יגל של המשטרה סיכלו אתמול (ראשון) הברחת אמצעי לחימה מגבול ירדן. בתיק שאותר סמוך לגבול נתפסו 10 אקדחים.

לפני איתור האקדחים, הכוחות איתרו עקבות במובלעת סמוך לכפר עו'גה שבאזור דרום בקעת הירדן. כוחות צה"ל והמשטרה התחקו אחר העקבות ולבסוף איתרו את התיק עם האקדחים. לאחר תפיסת הנשקים, הם הועברו להמשך טיפול של משטרת ישראל.

כזכור,לפני חודש כוחות צה"להצליחו לסכל הברחה של 24 אקדחים באותו האזור. באותו המקרה תצפיות צה"ל זיהו חשוד שהתקרב לאזור הגדר. לאחר מציאת אמצעי הלחימה, כוחות צה"ל ויחידת יג"ל, פרסו מארבים במרחב ותפסו חשוד בניסיון ההברחה, כשעליו תיק בו סכום כסף מוערך של 380,000 שקלים.

אמצעי הלחימה והחשוד הועברו להמשך טיפול משטרת ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר