צה"ל תקף ברצועת עזה, חמאס: "טיל נ"מ שוגר לעבר מטוסי קרב"

הצבא אישר כי ישראל השמידה סדנה לייצור אמל"ח של חמאס • "רואים בחמאס אחראי למצב" • ארגון הטרור בתגובה: "ההגנה האווירית שלנו שיגרה בשעה 01:35 טיל נ"מ לעבר מטוסי הקרב"

תקיפת צה"ל ברצועת עזה // צילום: רשתות ערביות

צה"ל תקף ברצועת עזה הלילה (בין שני לשלישי) בתגובה לירי לעבר ישראלבמסגרת התקיפה, הושמדה סדנה לייצור אמצעי לחימה של חמאס. מהצבא נמסר כי "צה"ל רואה בארגון הטרור את האחראי למתרחש ברצועה".

הזרוע הצבאית של חמאס טוענים כי הגיבו לתקיפת צה"ל ואישרו כי טיל נ"מ שוגר לעבר מטוסי קרב מחיל האוויר: "ההגנה האווירית שלנו הגיבה בשעה 01:35 לתוקפנות מטוסי הקרב הציוניים העוינים בשמי רצועת עזה בטילי קרקע-אוויר". נציין כי לא מדובר במגמה חריגה.

כזכור, בשעות הערב שוגרה רקטה לעבר יישובי עוטף עזה. אזעקה הופעלה ביישובים כיסופים ועין השלושה. מדובר ברקטה הראשונה שנורתה מהרצועה בחצי השנה האחרונה. הירי האחרון היה בספטמבר 2021.

לפי הודעת דובר צה"ל, שוגרה רקטה אחת מרצועת עזה והיא יורטה על ידי לוחמי ההגנה האווירית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר