חשד: הטריד קטינות בגן ציבורי בי-ם
תושב הבירה בן 43 חשוד שביצע מעשים מגונים בילדות בגן ציבורי בדרום העיר • המשטרה מבקשת להאריך את מעצרו
,עודכן
תושב ירושלים בן 43 נעצר אתמול (שלישי) בחשד שביצע מעשים מגונים בקטינות בזמן ששהו בגן ציבורי בדרום העיר.
במסגרת חקירה המתנהלת במשטרה בעקבות תלונה שהוגשה בחודש שעבר, אותר אתמול החשוד והועבר לחקירה במשטרה שבסיומה נכלא. היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.
אתמול הודיעה המשטרה כי עצרה תושב חולון בן 21בחשד שקיים קשר בעל אופי מיני ברשת עם קטינה בת 13. החקירה נגדו נפתחה בעקבות דיווח על התכתבות בעלת תוכן מיני בינו לבין הקטינה, שכללה בין היתר שליחת תמונות של איבר מין גברי וסרטונים. אתמול הוארך מעצרו בשישה ימים.
מקרה אחר שהתפרסם בשבוע האחרון היה חשד לאונס שלקטינה בת 13 במהלך שהותה במלונית קורונה. על פי החשד ירין שרף, תושב שדרות בן 21, אנס אותה יום אחרי יום במהלך שהותה במתקן. הנערה סיפרה כי כאשר ניסתה לסרב, שרף היכה וחנק אותה. שרף לא הכחיש את יחסי המין עם הנערה, אך טען כי היא הכניסה את החשוד לחדרה והיחסים היו בהסכמה, ושהיא אמרה לו שהיא בת 16.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו