"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כתב אישום חמור: גבר ניסה לחטוף ילדה בת 12 באשקלון

על פי כתב האישום, פבלו אדריאן בן ה-38 ארב לילדה בזמן ששיחקה עם אחיה בגן שעשועים סמוך לביתה • לאחר מכן תקף אותה וגרר אותה בכוח לכיוון חורשה • אחד השכנים שמע את צעקות הילדה, יצא מביתו ואז שחרר אותה הנאשם וברח מהמקום

,עודכן
0השמעה
שלושה עצורים בפרשה // צילום: אורן בן חקון ,
שלושה עצורים בפרשה // צילום: אורן בן חקון

פרקליטות מחוז דרום הגישה היום (חמישי) לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד פבלו אדריאן (38) בגין ניסיון חטיפה של ילדה בת 12.

על פי כתב האישום, אדריאן ארב לה בזמן ששיחקה עם אחיה בן ה-3 בגן שעשועים סמוך לביתם באשקלון, עקב אחריה ובפתח ביתם תקף אותה, אחז בה בכוח וגרר אותה לכיוון חורשה, בזמן שאחיה אוחז בידה ונגרר אחריה.

הקטינה התנגדה למעשי הנאשם, בעטה בו ברגלה, החלה לצרוח ולצעוק להוריה, ואף נפלה ונחבלה. הנאשם גרר את הקטינה לאורך כל השביל עד החורשה, עד ששכן אשר מתגורר בבית סמוך יצא מביתו למשמע צעקותיה. אז שחרר הנאשם את הילדה וברח מהמקום.

בתוך כך, משטרת ירושלים עצרה אמש שני חשודים (גבר בן 20, וקטין בן 15) לאחר שהתקבלה תלונה כי פגעו בקטין תוך שביצעו בו על פי החשד מעשים מגונים בשעת תפילת החג במבנה סמוך לבית הכנסת. החשודים שנעצרו אמש יובאו במהלך היום בפני בית המשפט להארכת מעצרם.

בנוסף נפתחה חקירה בדבר קשישה כבת 84 שלביתה שבקריות נכנס גבר זר כאשר לאחר כניסתו לבית עשה מעשה מגונה בפני הקשישה. המשטרה ביצעה סריקות לצד איסוף ממצאים בזירה במסגרת חקירה שנפתחה.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר