"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נעצר חשוד במעורבות ברצח הצעירה מרמלה

בן 37 מרמלה נעצר בחשד למעורבות ברצח לורין תפאל מוסראתי בעיר • המניע טרם התברר • על פי החשד, מתנקש ארב לתפאל סמוך לביתה וירה בה מטווח קצר כשנכנסה לרכבה

,עודכן
0השמעה
זירת הרצח ברמלה, צילום: גדעון מרקוביץ

תושב רמלה בן 37 החשוד במעורבות ברצח הצעירה מרמלה נעצר היום (שבת) על ידי היחידה ללחימה בפשיעה במרחב שפלה. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו. על פרטי החקירה הוטל צו איסור פרסום.

הצעירה בת 28, אם לשניים, נורתה למוות בעת שנכנסה לרכבה בשישי בערב ביציאה מבית המשפחה ברחוב דני מס ברמלה. לפני שש שנים אגב, כמעט באותו המקום נרצחו בעלה, רמדאן, וחמה, מוסטפא. במסגרת סכסוך עם חלק ממשפחות ג'רושי וכראג'ה.

טרם הותר לפרסם המניע לרצח הצעירה, האם הירי כוון אליה, או שמא לאדם אחר שהיה בקרבת מקום. עם זאת מקורבים לה סירו כי ספגה בעבר איום.

נזכיר כי דקות לאחר שנורתה הגיעו למקום אנשי מד"א וכן שוטרים. חובש רפואת חרום במד"א שמעון פרש, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו צעירה מחוסרת הכרה, היא סבלה מפציעות חודרות בגופה, ביצענו בדיקות רפואיות, היא היתה ללא נשימה וללא דופק ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

לורין תפאל מוסראתי שנרצחה ברמלה,

השוטרים החלו בגביית עדויות, איסוף ממצאים ובדיקת הימצאות מצלמות אבטחה בניסיון להתחקות אחר היורה, שככל הנראה ארב לרכב וירה מספר כדורים מטווח קצר. המניע לרצח טרם ברור. זמן קצר לאחר מכן התקבל דיווח על רכב שנמצא בין גני יוחנן לרמות מאיר כהוא שרוף ובודקים האם קשור לארוע.

לפני קצת יותר משבוע נרצח בלוד חאסם מוסראתי בן 23, קרוב משפחה רחוק של בעלה של הנרצחת. לפחות על פי הבדיקה כעת אין קשר בין הארועים.

נוסיף כי על פי נתוני המעקב של עמותת יוזמות אברהם מדובר ברצח ה- 11 של נשים במיגזר מאז תחילת השנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר