"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המורה יותם אוקון מואשם באונס תלמידתו

על פי כתב האישום שהוגש נגד המורה מבית הספר בתל אביב, הוא מואשם גם שביצע בתלמידתו בת ה-12 ריבוי עבירות של מעשה מגונה בקטינה ומעשה מגונה בקטינה שטרם מלאו לה 14

, עודכן
0השמעה
בית הספר בתל אביב שבו לימד אוקון // צילום: גדעון מרקוביץ'

כתב אישום הוגש היום (שני) על ידי פרקליטות מחוז תל אביב נגד יותם אוקון, המורה שלימד בבית ספר בעיר, בגין עבירות אונס קטינה שטרם מלאו לה 14, ריבוי עבירות של מעשה מגונה בקטינה שטרם מלאו לה 14 ומעשה מגונה בקטינה שטרם מלאו לה 14.

על פי הצהרת התובע שהוגשה בשבוע שעבר נגד אוקון בן ה-37, הוא ביצע במשך כמה חודשים מעשים מגונים בתלמידתו בת ה-12, גם במהלך הלימודים. אוקון נעצר לפני כמה שבועות, לאחר שעדותה של המתלוננת התבססה.

סנגורו, עו"ד ששי גז, טען כי אוקון מקיים עם אמה של המתלוננת הליכים משפטיים אזרחיים, וכי קיים חשד שמדובר בניסיון סחיטה. לטענתו, עדות האם היא עדות שמיעה או רכילות מסוימת, ולכן אין מדובר בתלונה. באשר לילדה שבגינה נעצר אוקון, הוא אמר: "מדובר בשיחות מטרידות שבאו מפי המתלוננת עצמה, ושבאו למשטרה לאחר ההליכים האזרחיים שנוהלו והעלו את רף המעשים, שלפיו החשוד יגיש תלונה על סחיטה באיומים".

בדיון בהארכת מעצרו של אוקון, שנערך בבית משפט השלום בתל אביב בשבוע שעבר, הובע חשד שלפיו אוקון פגע מינית בתלמידה נוספת.

השופטת כריסטינה חילו אסעד כתבה בהחלטתה: "מעיון בחומרי החקירה עולה חשד למפגש מיני עם קטינה אחרת, שלדברי הנציג יש לברר לעומק. ציינתי כבר שהחשדות חמורים. בשלב זה החשד הסביר כולל גם חשד למפגשים מיניים, ולא מוגבל להתכתבויות בלבד. עם זאת מדובר בחשד סביר, דבר שדורש מעצר, ולא בהליך שלאחר כתב אישום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר