"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתפס על חם : הצית את דגל המדינה ונעצר

נער ערבי בן 15 נתפס אמש על ידי השוטרים כשברשותו מספר מצתים • הוא נעצר והובא לחקירה

,עודכן
0השמעה
צעיר פלסטיני שורף את דגל ישראל, ארכיון, צילום: איי.אף.פי

הצתה על רקע לאומני? בחודש האחרון נרשמה בירושליםמתיחות רבה בין יהודים לערבים,על רקע מבצע "שומר החומות", סערת צעדת הדגלים והר הבית. אתמול עצרו שוטרים נער ערבי בן 15 שחשוד שהצית דגל ישראל.

במהלך סיור שגרתי סמוך לשכונת גילה בעיר, הבחינו השוטרים בקטין משליך אל בין השיחים דבר מה ועוזב את המקום במטרה להתחמק מהם. לאחר בדיקה מהירה ותוך כדי שהחשוד עוכב לבירור, עלה כי הקטין השליך את דגל ישראל אותו הוא ניסה להצית. כמו כן, נתפסו ברשותו מספר מצתים והוא הועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

מבצע "שומר החומות" אמנם הסתיים, אך המתיחות נמשכת. בימים האחרונים מבוצעים מעצרים ליליים בבירה ומורגשת נוכחות משטרתית מוגברת בשכונות העיר.

כזכור, בסבב המהומות האחרון, סוגיית שכונת שייח ג'ראח ופינוי המשפחות הפלשתיניות הייתה אחת הסיבות המרכזיות שהובילו להתלקחות בין צעירים פלשתינים וכוחות מג"ב והמשטרה בעיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר