בתום חקירה, שלושה מהחשודים במעורבות בסיוע לאדם שנחשד באלימות נגד פלסטינים להימלט מהמשטרה ובתקיפת שוטרים במצפה יריחו, שוחררו אמש (ראשון) ממעצר בית בתנאים מגבילים. כמו כן, התיק הועבר לחקירת להב 433.
ההחלטה התקבלה בתום התייעצות, בהשתתפות סגל פיקוד המחוז ומרחב גלעד, יחד עם גורמי החקירות במרחב ובמחוז ש"י. כמו כן, לאחר בחינה מקצועית ובראיית טובת החקירה, הוחלט להענות לדרישת ראש אגף החקירות והמודיעין ולהעביר את תיק החקירה לידיה של היחידה הארצית להב 433.
מהמשטרה נמסר כי העברת התיק התאפשרה לאחר שכלל הפעולות הנדרשות בתיק החקירה כבר בוצעו על ידי היחידה החוקרת בתחנת מעלה אדומים - ובהן זיהוי ושיוך העבירות לכלל החשודים. העברת התיק ללהב 433 תבוצע בתום הליך סדור של העברת כלל החומרים שנאספו, לרבות דיווח מפורט אודות הפעולות שבוצעו, התיעודים והעדויות בתיק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
