"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הייתי רעב": פרץ למסעדה - וגנב מכשיר שווארמה

תישיר מחאמיד נאשם ששבר חלון של עסק בעיר, חדר פנימה ורוקן את הקופה • הבעלים זיהתה אותו ברחוב נועל את נעלי הטבחים שלה והזעיקה את המשטרה • בחקירתו הודה במעשה אך הכחיש שגנב את ציוד הצלייה

0השמעה
חשוד מובל באזיקים , משטרת ישראל
חשוד מובל באזיקים | צילום: משטרת ישראל

כתב אישום הוגש היום (רביעי) נגד תושב תל אביב בן 64, שפרץ למסעדה בדרך מנחם בגין בעיר לאחר שניפץ את דלת הזכוכית באמצעות אבן. הוא נעצר בסמוך לזירה כשבכיסיו סכינים וכלי פריצה, ולאחר שבעלת המקום הבחינה בו מסתובב עם הרכוש שנגנב מהעסק.

על פי כתב האישום, בשעות הבוקר הגיע תישיר מחאמיד למסעדה, שבר את חלון דלת הכניסה ונכנס למקום. מהעסק נגנבו 300 שקלים במזומן, מכשיר חשמלי להכנת שווארמה, בקבוקי שתייה, תיק, כובע ונעליים.

האירוע הסתיים לאחר שבעלת המסעדה הבחינה במחאמיד ברחוב, כשהוא חובש את כובע הקש, נושא את התיק ונועל את נעלי הטבחים שלה. היא צילמה אותו והזעיקה את המשטרה. שוטרים שהגיעו למקום עצרו אותו ומצאו ברשותו שני סכינים יפניים ומגזרי מתכת מסוג "תוכי", המשמשים לחיתוך מנעולים וסורגים.

כלי הפריצה של החשוד | צילום: משטרת ישראל

בחקירתו הודה הנאשם בפריצה והסביר: "נכנסתי למסעדה כי הייתי רעב". הוא אישר שלקח בקבוקי שתייה ופחיות, אך הכחיש שגנב את הכסף ואת מכשיר השווארמה. לדבריו, את הסכינים וכלי הפריצה מצא ברחוב במקרה. המשטרה ביקשה מבית המשפט להאריך את מעצרו עד תום ההליכים.

בתוך כך, יחידת התביעות הגישה כתב אישום נוסף נגד בן 55 מבת ים, שנעצר לאחר שפרץ למכוניות בעיר. החקירה נפתחה בחודש שעבר בעקבות דיווחים על שרשרת התפרצויות לכלי רכב. החוקרים הצליחו לקשור את הנאשם לשני מקרים שבוצעו באותו יום, כאשר באחד מהם השתמש בפטיש כדי לנפץ את שמשת הרכב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר