"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אם הייתי עוצר - היו הורגים אותי": גרסת החשוד בדריסת עמיחי ז"ל

עמיחי יצא יחד עם תלמידי בית הספר לאירוע סליחות בחדרה - ונדרס למוות • הנהג החשוד, שאף נמלט מהמקום לאחר הדריסה, מספר את גרסתו מבית החולים • "לא התכוונתי לדרוס אף אחד, עשרות אנשים התקיפו אותי - ורק רציתי לברוח משם"

| עודכן:
0השמעה
לא שב מסליחות. הנער עמיחי עטיה ז"ל שנהרג בדריסה בחדרה , תיעוד מבצעי מד"א
לא שב מסליחות. הנער עמיחי עטיה ז"ל שנהרג בדריסה בחדרה | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

הנהג החשוד כי דרס למוות את הנער עמיחי עטיה בן ה-17 במתחם החנייה של קניון מול החוף וילג' בחדרה, עדיין מאושפז בבית החולים נכון להערב (שבת). הנהג, תושב כפר מנדא, סובל מפצעי ירי בידו לאחר שחבר כיתת כוננות שהוקפץ לזירה מחשש לפיגוע פתח לעברו באש. אתמול (שישי), הוארך מעצרו עד ליום שלישי.

תיעוד הדריסה של עמיחי עטיה בן ה-17// שימוש לפי סעיף 27א' לחוק הרשתות החברתיות

לאחר שפגע בעטיה הוא נמלט מהמקום ונעצר בנתניה. בחקירתו הסביר מדוע ברח: "אם הייתי עוצר, היו הורגים אותי. ראיתי עשרות אנשים סביבי ופחדתי על החיים שלי. לכן המשכתי לנסוע ולא עצרתי כדי לקבל עזרה או להזעיק את המשטרה".

האירוע הקשה התרחש סביב השעה 01:40 לפנות בוקר בחניון של המרכז המסחרי בחדרה, שבו התקיימו תפילות סליחות בהשתתפות צעירים רבים. מהחקירה עולה כי במקום התפתח עימות בין הנהג לקבוצת נערים על כך שהוא פורק סחורה בזמן התפילה.

"עשרות אנשים התקיפו אותי", סיפר הנהג לחוקרי המשטרה. "הייתי בלחץ והרגשתי סכנת חיים. תוך כדי שניסיתי להיחלץ מהמקום פגעתי באחד האנשים. לא התכוונתי לדרוס אף אחד, רק רציתי לברוח משם". הנהג חשוד בעבירות של נהיגה פוחזת, סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה ובהפקרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר