בחיפוש התברר היקף הסחר. שקיות הסמים שנתפסו אצל הנער. צילום: דוברות המשטרה

לעיני הבלשים, בלב תל אביב: בן 16 נתפס באמצע עסקת סמים

שוטרים שהבחינו ברוכב קטנוע שעורר את חשדם, עקבו אחריו ותפסו אותו מעביר חבילה חשודה • בחיפוש שביצעו מיד לאחר מכן, מצאו עשרות שקיות סמים לצד אלפי שקלים במזומן

הכל אני יכול בחופש הגדול? נער בן 16 נעצר במרכז תל אביב בחשד שסחר בסמים, לאחר שעל פי החשד ביצע עסקת סמים ברחוב לעיני בלשי המשטרה. בחיפוש שנערך ברשותו נתפסו עשרות שקיות המכילות מאות גרמים של קנאביס וחשיש, לצד אלפי שקלים במזומן וטלפון נייד שעל פי החשד שימש לביצוע העסקאות.

במהלך פעילות יזומה של בלשי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון הבחינו השוטרים ברוכב קטנוע שעורר את חשדם. על פי החשד, הוא עצר סמוך לבניין במרכז העיר והעביר חבילה לאישה שהמתינה במקום.

מעצר חשודים בסחר סמים בצפון %2F%2F דוברות המשטרה

הבלשים עצרו את השניים. בחיפוש שנערך על האישה נתפסו חומרים החשודים כסם מסוג קנאביס. בהמשך ערכו הבלשים חיפוש על רוכב הקטנוע, קטין בן 16 תושב תל אביב, ובמהלכו נתפסו 22 שקיות ובהן מאות גרמים ברוטו של חומרים החשודים כסמים מסוג קנאביס וחשיש. בנוסף נתפסו כ-6,300 שקלים במזומן וטלפון נייד שעל פי החשד שימש לביצוע עסקאות הסמים.

הקטין הועבר לחקירה בתחנת לב תל אביב ובסיומה נכלא. היום (שני) הוא יובא לבית המשפט, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. החקירה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...