רצח אחרי חתונה בטייבה: בן 19 נורה למוות, צעיר נוסף נפצע קשה

בכר נסיראת נרצח הלילה בירי בכניסה לביתו בטייבה • לפי החשד הראשוני, הרקע לאירוע הוא סכסוך בתוך המשפחה המורחבת סביב קרקעות

בכר נסיראת, בן 19, נורה למוות בטייבה. צילום: ללא קרדיט

צעיר בן 19, בכר נסיראת, נרצח הלילה בירי בכניסה לביתו בטייבה, זמן קצר לאחר ששב עם בני משפחתו מחתונה. צעיר נוסף, בשנות ה-20 לחייו, נפצע באורח קשה באירוע.

הדיווח על הירי התקבל במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון בשעה 00:33. חובשים ופראמדיקים של מד"א פינו את שני הפצועים לבית החולים מאיר, שם נקבע מותו של נסיראת לאחר שהגיע במצב אנוש תוך כדי פעולות החייאה. הצעיר הנוסף הוגדר במצב קשה עם פציעות חודרות.

פראמדיק מד"א סיפר כי בזירה אותר הפצוע כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, וכי בוצעו בו פעולות החייאה מתקדמות עד לפינויו לבית החולים.

ממשטרת ישראל נמסר כי עם קבלת הדיווח הגיעו שוטרי מרחב שרון לתחנת טייבה ופתחו בחקירה לצד מצוד אחר החשודים. לפי החשד הראשוני, הרקע לאירוע הוא סכסוך בתוך המשפחה המורחבת סביב קרקעות. מפקד מחוז מרכז הטיל את החקירה על יל"פ שרון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר