המשטרה עצרה ארבעה תושבי חדרה בחשד למעורבות ברצח גבר שגופתו נמצאה בוערת בשולי כביש החוף סמוך לג'סר א-זרקא לפני כשבועיים.
החקירה נפתחה לאחר שהתקבל דיווח על גבר אלמוני שעלה באש לצד הכביש. מותו נקבע במקום, ובמהלך בדיקת הזירה עלה חשד כי מדובר באירוע פלילי, לאחר שעל גופו נמצאו סימני אלימות.
חוקרי היחידה המרכזית (ימ"ר) של מחוז חוף פתחו בחקירה מורכבת, שבמהלכה ביצעו שורה של פעולות מודיעיניות, מבצעיות וטכנולוגיות. במסגרת החקירה הצליחו החוקרים להתחקות אחר זהותם של החשודים המרכזיים.
לפי החשד, הקורבן נרצח ולאחר מכן הוצתה גופתו במטרה לטשטש ראיות ולהסתיר את עקבות המעשה. בלשי הימ"ר עצרו שני חשודים מרכזיים, תושבי חדרה, שנכלאו בתום חקירתם. מעצרם הוארך עד מחר.
בנוסף נעצרו שני תושבי חדרה נוספים בחשד למעורבות בפרשה, והמשטרה צפויה לבקש היום את הארכת מעצרם בבית משפט השלום בעכו. החקירה נמשכת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
